Siesta elizabeth
Siesta elizabeth
Siesta elizabeth
Siesta elizabeth
Siesta elizabeth
Siesta elizabeth
siesta elizabeth

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Siesta Elizabeth 

Siesta Elizabeth eetkamerstoel

De Siesta Elizabeth eetkamerstoel is een stoel met elegante vormen en zachte kleuren. De stoel heeft een vierkante zitting een een ronde rugleuning die vloeiend in elkaar overlopen. De stoel is geschikt voor zowel binnen als buiten en is kras- en UV bestendig. Gemaakt van glanzend technopolymeer, PA6 Nylon of polycarbonaat.

De zithoogte is 45cm en de totale hoogte is 90cm. verkrijgbaar in de kleuren; gloosy white, glossy red, glossy black, clear transparent, amber, pink en black. De vormen van de stoel zijn gemaakt met 2 generatie vormingstechnieken.

Elizabeth C

Elizabeth C heeft hetzelfde uiterlijk als de standaard stoel. De C variant is speciaal gemaakt voor indoor gebruik en is voorzien van een verwijderbare kussen op de zitting van de stoel. De stoel is gemaakt van dezelfde materialen en is stapelbaar.

De volgende kleuren zijn beschikbaar; brown, light brown, light ivory, black, en white.

Baby Elizabeth

De Baby variant is een stapelbare kinderstoel voor zowel binnen als buiten gebruik. De stoel heeft een stevige basis en is kras- en UV bestendig. Baby heeft zachte, ronde vormen en zorgt voor een koninklijke uitstraling. Vervaardig uit helder polycarbonaat,

De zithoogte van de stoel is 32cm en de totale hoogte is 63cm. De stoel is leverbaar in de kleuren; glossy white, red, pink, blue, violet en clear