Siesta maya
Siesta maya
Siesta maya
Siesta Maya
Siesta Maya
Siesta Maya
Siesta Maya

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Siesta Maya 

Siesta  Maya kantinestoel

De Siesta Maya kantinestoel is een stoel met een functioneel design. De stoel kan worden ingezet in ruimtes, cafés, kantines en vergaderzalen maar ook wachtkamers of een directieruimte. Tijdens de productie is gebruik gemaakt van de nieuwste en beste productietechnieken. Formeel of informeel is deze stoel altijd de juiste oplossing. Door het gebruik van polypropyleen is de stoel erg stevig, krasbestendig en UV bestendig.

De zithoogte van de stoel is 45cm en de totale hoogte van de stoel is 81cm. Maya is beschikbaar in de kleur; lichtblauw, zwart, donkergrijs, zilver, oranje, tropisch groen en wit.

Ook is er een kantinetafel beschikbaar. Er zijn 3 verschillende varianten gemaakt van MDF met een gelamineerde toplaag. Het onderstel van de tafel bestaat uit massieve kunststof poten. Tijdens de productie van deze tafel is gebruik gemaakt van de nieuwste productietechnieken. De tafels zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Wilt u de tafel buiten gebruiken? Dan adviseren wij de tafel uit de regen en uit de zon te houden.

De tafelcollectie bestaat uit een ronde tafel met een diameter van 120cm en een hoogte van 75cm, een vierkante tafel met een tafelblad van 80×80 en een hoogte van 75cm en een rechthoekige tafel met een afmeting van 140x80cm en een hoogte van 75cm.