sitland be leaf
sitland be leaf
sitland be leaf
sitland be leaf
sitland be leaf
sitland be leaf

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Sitland Be Leaf 

Sitland Be Leaf bureaustoel

De Sitland Be Leaf bureaustoel is een stoel met een uniek design. Hoogstaande kwaliteitsproducten worden gecombineerd met een uniek design en waarborgen de perfecte ergonomie. De stoel kan in 3 verschillende unieke designs worden geleverd. De zitting en rugleuning kunnen in diverse stofferingen worden geleverd. Op deze stoffering wordt door een van de Sitand vakmannen een patroon met de hand aangebracht. Dit patroon kan bestaan uit een diamantvorm, een geometrische vorm of een vorm in de vorm van een blad.

Deze stoel heeft onlangs het Greencard label gekregen. Dit houdt in dat er weinig tot geen chemicaliën tijdens de productie zijn gebruikt. Sitland streeft naar het verbeteren van het milieu. De stoel kan met- of zonder armleggers worden geleverd. Tevens heeft u de keuze uit een zwart of een aluminium frame.

Sitland Be Leaf Air

De variant  Air heeft dezelfde ergonomie en kwaliteit als de standaard Be Leaf. Dit model kan worden geleverd in diverse uitvoeringen met als keuze armleggers en diverse kleuren frame. Daarnaast wordt dit model geleverd met een zitting en rug in netbespanning.