Sitland of course
Sitland of course
Sitland of course
Sitland of course
Sitland of course
Sitland of course

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Sitland Of Course 

Sitland Of Course vergaderstoel

De Sitland Of Course is een klassieke directiestoel waar comfort essentieel is. De stoel is ontworpen met aandacht voor ergonomie, de stoel is de perfecte oplossing voor diegene die naar tijdloze elegantie verlangen.

De zitting en rugleuning zijn gevormd met een zo groot mogelijke aandacht voor ergonomie. De zitting en rugleuning zijn gemaakt van polyurethaanschuim. Dit schuim is extra goed bestand tegen de druk van uw lichaamsgewicht. Met name bij de hoofdsteun vindt u extra comfort. Tevens biedt de directiestoel extra stevigheid door het metalen frame in de rugleuning. Elastische riemen in de armleuning en rugleuning voor extra comfort.

Speciaal synchroonmechanisme

De stoel is voorzien van een synchroon mechanisme met 5 diverse blokkeringsstanden en terugslagbeveiliging. Het mechanisme kan worden bediend met een simpel hendel aan de zijkant van de stoel. Het mechanisme past zich volledig aan naar uw lichaamsgewicht. De bekleding is beschikbaar in diverse kleuren met hand gestikte details.

Of Course vergaderstoel

Naast de directiestoel is er ook een vergaderstoel beschikbaar. Deze vergaderstoel heeft een medium hoge rug en hetzelfde uiterlijk als de directiestoel. De stoel is voorzien van een onderstel met 5 benen en glijders of een sledemodel.