sitland passepartout
sitland passepartout
sitland passepartout
sitland passepartout
sitland passepartout
sitland passepartout
sitland passepartout

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Sitland Passepartout 

Sitland Passepartout vergaderstoel

De Sitland Passepartout vergaderstoel is een stoel speciaal ontworpen om de gebruiker te voorzien van een goede zitplaats in wachtruimtes en vergaderzalen. De stoel heeft een groot comfort en straalt elegantie uit.  Het product is geschikt voor elke behoefte en stijl.

Deze vergaderstoel zorgt voor een hoge mate van comfort dankzij het rug- en zitkussen gemaakt van hoogwaardig koudschuim. Door de speciale air comfort technologie, houdt het schuim rekening met uw lichaamsgewicht en vorm het mee. Ook zorgt het schuim ervoor dat de zitting ventileert.

De stoel is vol prachtige details. De armleuningen zijn geïntegreerd in het frame door middel van een stalen buis. De armpads van de stoel kunnen worden aangepast op de rest van de stoelbekleding.

De Sitland passepartout vergaderstoel is verkrijgbaar met diverse onderstellen. Er is een onderstel met sledeframe beschikbaar of een frame met 4 poten en glijders. De stoelen zijn allemaal op elkaar afgestemd en verlenen een vleugje elegantie.

PC passepartout comfort

Naast de stadaard stoel is er ook de PC Passepartout comfort beschikbaar. Deze stoel heeft hoogwaardig schuim voor extra comfort in de zitting en is voorzien van een speciaal design. De stiknaden op de rugleuning van de stoel zorgen voor een uniek design en extra comfort.