smit visual Flip Over
smit_visual_flip_over_projectmeubilair
smit_visual_flip_over_projectmeubilair
smit_visual_flip_over_projectmeubilair
smit_visual_flip_over_projectmeubilair

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Smit Visual Flip Over 

Smit Visual Flip Over Budget

De Budget is een instapmodel welke geschikt is voor dagelijks gebruik. De Budget is gemaakt van gelakt staal en heeft instelbare schroefknoppen voor alle soorten Flip Over papier. Het systeem is in hoogte verstelbaar door de inschuifbare poten te verstellen. Aan de onderzijde zit een gootje waar u gemakkelijk accessoires, zoals markers en een liniaal kwijt kunt. Afmeting: 180x66x100cm.

Flip Over Shift

Het werkblad van de Shift is traploos instelbaar. Het frame is gemaakt van wit, gelakt staal met een aluminium profiel en grijze kunststof hoekstukken. Daarnaast is het voorzien van twee zijarmen en, klemlijst en een afleggoot voor uw markers.Op het bord kunnen magneten worden geplaatst en kan er worden geschreven met boardmarkers. De Flip over kan ook als tafelsysteem worden gebruikt en is aan de voorzijde in hoogte verstelbaar. Afmeting: 105 x 70 x 89cm

Flip Over standaard Plus

De standaard plus is uitgerust met een snelklem en flexibele ophangpunten geschikt voor ieder soort Flip Over papier. De Plus heeft twee uitschuifbare zij-armen voor extra ophangmogelijkheden. Het Frame is gemaakt van een hoge kwaliteit gelakt staal en is door middel van schuifbare poten in hoogte verstelbaar. Accessoires kunnen gemakkelijk worden opgeborgen in de afleggoot. Afmeting: 105 x 70 x 89cm.

Flip Over Vario glas

De Vario Glas is gemaakt van hoogwaardig staal met een witte contrasterende gasplaat. De glasplaat kan worden beschreven en heeft aan de bovenkant een klem om diverse documenten gemakkelijk op te hangen. Tevens is de klem magneethoudend. Het systeem is in hoogte verstelbaar door middel van een soepele veer. De Vario glas is verrijdbaar door de ronde voet met instap opening. Leverbaar met 5 wielen, waarvan 3 met rem. Afmeting: 105 x 70 x 89cm.

Flip Over Alura

Alura is een moderne Flip OVer met een lichtgebogen design gemaakt van wit, gelakt staal. De magneethoudende Flip over heeft instelbare ophangen punten welke geschikt is voor ieder soort papier. Door de anti slip strook kan het papier niet verschuiven. Het systeem is in hoogte verstelbaar een eenvoudig verrijdbaar. Inclusief afleggoot voor accessoires. Afmeting: 1201 tot 180cm x Breedte 70cm x Diepte 50cm.

Flip Over Combi

De Combi is een 3-1-combinatie voor multifunctioneel gebruik. Combi is een combinatie van een hoge kwaliteit whiteboard van emailstaal, een grijs prikbord van vilt en een flip-over voor papier. Het solide frame is gemaakt van gelakt staal afgewerkt met een aluminium profiel. Voorzien van een snelklem voor eenvoudige bevestiging van alle soorten papier op het bord. Het whiteboard is magneethoudend en droog uitwisbaar. Het vilten prikbord aan de achterzijde is van duurzaam zelf herstellend materiaal. De Combi flip-over is verrijdbaar en geschikt voor intensief gebruik. Met 4 stevige wielen, waarvan 2 geremd. Afmeting: 120 tot 195 cm x breedte 81 cm x diepte 50cm.