smit visual interactieve projectieborden
smit visual interactieve projectieborden
smit visual interactieve projectieborden
smit visual interactieve projectieborden
smit visual interactieve projectieborden
smit visual interactieve projectieborden

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Smit Visual Projectiebord Touch

Smit Visual Projectiebord Touch interactieve beamer

De actieve projectieborden van Smit Visual kunnen worden gecombineerd met interactieve beamers en zijn beschrijfbaar. Het matte anti-glans emailoppervlak levert een haarscherpe projectie op en biedt optimaal gebruiksgemak voor vingerbediening. De grijze strook bovenin het bord biedt plaats aan de touch sensor zodat het mat witte projectieoppervlak optimaal benut kan worden. Inclusief afleggoot.

 

Extraflat projectiebord

De extraflat projectbord is uitgerust met de nieuwste laser projectietechnieken. Het bord is gemaakt van een zeer hoge kwaliteit mat-wit geëmailleerd staal en daarom geschikt voor boardmarkers en projectie.  Een projectiebord speciaal ontwikkeld voor gebruik bij de nieuwe interactieve projector van Smart – de LightRaise 60wi.  Deze projector maakt gebruik van een sensor techniek die het beste werkt op een zeer vlak projectiebord. Het extra vlakke oppervlak en het speciale profiel bieden de best mogelijke condities voor de laser techniek in de Smart LightRaise projector.  De ingebouwde functie test van de projector beloont deze kenmerken met de maximale score van 4 sterren. Hierdoor kunt u snel en precies werken.

 

Projectiebord Extraflat voor elektrische lift mobiel

Projectiebord Extraflat op Focus P10 mobiele lift Beschrijfbaar, droog uitwisbaar projectiebord op Focus P10 mobiele lift. Projectieborden zijn gemaakt van mat-wit geëmailleerd staal. Geschikt voor boardmarkers en projectie. Geanodiseerd aluminium Softline profiel met zwarte kunststof hoekstukken. Inclusief afleggoot. De Focus P10 lift is zowel vast als mobiel inzetbaar. Aluminium kolom, elektrisch. Inclusief kabelmanagement

 

Projectiebord Extraflat op Focus P10 lift, muurbevestiging

Projectiebord Extraflat op Focus P10 lift, muurbevestiging, beschrijfbaar, droog uitwisbaar projectiebord op Focus P10 lift.
Projectieborden zijn gemaakt van mat-wit geëmailleerd staal. Geschikt voor boardmarkers en projectie. Geanodiseerd aluminium Softline profiel met zwarte kunststof hoekstukken. Inclusief aluminium afleggoot. Focus P10 lift: aluminium kolom, elektrisch. Inclusief kabelmanagement.

 

Projectiebord Extraflat op kolommen

Projectiebord Extraflat op kolommen Beschrijfbaar, droog uitwisbaar projectiebord op kolommen. Projectieborden zijn gemaakt van mat-wit geëmailleerd staal. Geschikt voor boardmarkers en projectie. Geanodiseerd aluminium Softline profiel met grijze kunststof hoekstukken. Inclusief afleggoot. Het projectiebord is met de hand traploos in hoogte  verstelbaar. Zeer stabiele constructie. Het bord kan uitgerust worden met zijvleugels.