smit visual planborden
smit visual planborden
smit visual planborden
smit visual planborden
smit visual planborden
smit visual planborden
smit visual planborden

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Smit Visual Planborden 

Smit Visual Planborden

De planborden collectie van Smit Visual bestaat uit veel variaties.

Smit Visual Dubbele weekplanner

De dubbele weekplanner van Smit Visual zorgt voor overzicht in een weekplanning. De dubbele weekplanner heeft een horizontale indeling welke van maandag tot en met zondag is ingedeeld. Tevens kunt u het bord indelen van 1 tot 31 dagen en is hij geschikt als maandplanner. Het frame is gemaakt van gelakt staal. Het magneethoudende en krasvrije oppervlakte is omlijst in een modern aluminium profiel. De hoekprofielen zijn van grijs kunststof en de aan de onderzijde van het bord bevindt zich een afleggoot van 30 cm voor stiften en pennen. Het planbord is geschikt voor montage op iedere wand en de bevestigingsmaterialen worden meegeleverd. Deze dubbele weekplanner is verkrijgbaar in de volgende standaard maten : 90×120 | 60×90 |

53 weken planner

De 53 weken plannen is geschikt voor het maken van een jaarplanning. De planner heeft ruimte voor 53 weken en verticaal 25 posities per week. Het systeem is gemaakt van gelakt staal. De magneethoudende en krasvrije oppervlaktes is omlijst in een modern aluminium profiel. De hoekprofielen zijn van grijs kunststof en aan de onderzijde zit een goot. Het bord kan op iedere wand worden gemonteerd.

Jaarplanner

Jaarplanner voor overzicht in uw planning voor het jaar. Jaarplanner verticaal voorbedrukt met maanden en horizontaal met dagen. Data kunnen worden aangegeven met horizontale cijferstroken. Gemaakt van gelakt staal.Het magneethoudende en krasvrije oppervlakte is omlijst in een modern aluminium profiel. De hoekprofielen zijn van grijs kunststof en de aan de onderzijde van het bord bevindt zich een afleggoot van 30 cm voor uw whiteboard accessoires. Het planbord is geschikt voor montage op iedere wand.

 

Jaaroverzichts-planner

Jaaroverzichts-planner voorbedrukt met 53 weken, onder elke week staan 6 vrij invulbare posities. Gemaakt van gelakt staal.Het magneethoudende en krasvrije oppervlakte is omlijst in een modern aluminium profiel.

 

Verticale jaarplanner

De verticale jaarplanner is tijdloos, door middel van magnetische stroken kunt u ieder jaar de samenstelling van dagen, maanden en weken aanpassen. Het systeem is gemaakt van gelakt staal met een modern aluminium profiel.

 

Werkdagenplanner

De werkdagenplanner is geschikt voor overzicht in uw persoonlijke planning. De werkdagenplanner met horizontale indeling van maandag tot en met zaterdag. Op iedere dag zijn er 37 vulbare posities. Het systeem is gemaakt van gelakt staal met een aluminium profiel. Geschikt voor montage op iedere wand.

 

Weekplanner

Door dit bord te nummeren van 1 tot en met 31 is dit bord ook geschikt als maandplanner. Gemaakt van gelakt staal. Het magneethoudende en krasvrije oppervlakte is omlijst in een modern aluminium profiel. De hoekprofielen zijn van grijs kunststof en de aan de onderzijde van het bord bevindt zich een afleggoot van 30 cm.

 

Geruite borden

De geruite borden zijn geschikt voor een overzichtelijke indeling. De borden hebben een voorbedrukte ruitverdeling van 1×1, 2×2 of 5×5 cm. Gemaakt van gelakt staal. Deze geruite borden zijn verkrijgbaar in de volgende standaard maten : 90×120 | 100×120 | 120×200 |