smit visual scheidingswand project meubilair
smit visual scheidingswand project meubilair
smit visual scheidingswand project meubilair
smit visual scheidingswanden project meubilair
smti visual scheidingswand project meubilair

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Smit Visual scheidingswanden

 

Smit Visual scheidingswanden

Smit Visual heeft verschilldende scheidingswanden. Ideaal om in 1 ruimte verschillende werkplekken te creëren. U kunt zelfs een scheidingswand met een eigen ontwerp ontwerpen. Wat ook zeer praktisch is aan de scheidingswanden, is dat u uw eigen privacy kan creëren wanneer en waar u wilt.

 

Scheidingswand Camira – Accent, Pastel, Emaille en Intense

Scheidingswand Camira- Accent, Pastel en Intense zijn een dubbelzijdige scheidingswand die de ultieme oplossing hebben om werkruimtes flexibel en veelzijdig in te richten. Strak van een aluminium profiel, zijn de solide wanden. De wanden zijn perfect inzetbaar op kantoor en in scholen, dankzij de vormgeving, het oppervlaktemateriaal en de stevige constructie. De wanden van Camira zijn uitstekend bruikbaar als tentoonstellingswand. Door middel van één voet kunnen de vier wanden aan elkaar gekoppeld worden door de modulaire opbouw. In zeer korte tijd zijn hierdoor werkplekken te realiseren. De standaard maten van deze scheidingswanden zijn: 180×120, 140×120, 110×120, 180×11, 140×100, 110×100, 180×80, 140×80 en 110×80.

 

Eigen ontwerp scheidingswanden

De eigen ontwerp scheidingswand kent vele variatiemogelijkheden. Om werkruimtes flexibel, veelzijdig en geheel naar eigen wens te creëren, is de dubbelzijdige scheidingswand de ideale oplossing. Er zijn vele variatiemogelijkheden doordat Smit Visual negen verschillende afmetingen hanteerd. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van bepaalde motieven, uw bedrijfslogo en afbeeldingen. De scheidingswanden zijn ook zeer bruikbaar als tentoonstellingswand en zijn voorzien van een whiteboard.

 

Scheidingswand – Eenvoudige opbouw

Scheidingswand Eenvoudige opbouw is de ultieme oplossing om werkruimtes flexible en veelzijdig in te richten. Dankzij het oppervlaktemateriaal, de vormgeving en de stevige solide wanden, zijn de wanden perfect inzetbaar op school en kantoor. De wanden kunnen tot maximaal vier stuks eenvoudig via één voet aan elkaar worden gekoppeld door de modulaire opbouw. Hierdoor is het mogelijk om in zeer korte tijd werkplekken te realiseren. Per wand wordt standaard meegeleverd: twee schroeven, twee assen en twee enkele afdekdopjes.