smit_visual_schoolborden_projectmeubilair
smit_visual_schoolborden_projectmeubilair
smit_visual_schoolborden_projectmeubilair
smit_visual_schoolborden_projectmeubilair
smit visual schoolborden
smit_visual_schoolborden_projectmeubilair
smit_visual_schoolborden_projectmeubilair

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Smit Visual Schoolborden 

Smit Visual schoolborden met wandmontage

Het schoolbord wandmontage is een bord waarbij de ruimte optimaal kan worden benut. Benut de ruimte optimaal met meervlaksschoolborden. De verschillende delen zijn te draaien en zichtbaar voor iedereen, zelfs in de meest kleine ruimtes. De borden zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit wit of groen emailstaal en is geschikt voor zeer intensief gebruik en duurzaam gebruik.  Het magneethoudende en krasvrije oppervlakte van deze meervlaks schoolborden zijn omlijst met een modern aluminium profiel. De hoekprofielen zijn van grijs kunststof en de aan de onderzijde van het bord bevindt zich een afleggoot van 30 cm

 

Schoolbord schuifmechaniek

De Meervlaks schoolborden met schuifmechaniek zijn gemaakt van zeer hoge kwaliteit wit of groen emailstaal en geschikt voor zeer intensief gebruik en duurzaam gebruik. Het magneethoudende en krasvrije oppervlakte van deze meervlaks schoolborden zijn omlijst met een modern aluminium profiel.

 

Schoolbord vast kastonderstel muurmontage

Meervlaksbord op kastonderstel muurmontage. Bord met 5 schrijfvlakken in emailstaal wit (800ºC) of groen. Geanodiseerd 19 mm aluminium profiel met kunststof hoekstukken, inclusief afleggoot op het grondvlak, krijtopvanggoten op de vleugels en twee sponsbakken. Montage op een kastonderstel voor muurbevestiging.

 

 

Schoolbord met vrijstaand onderstel

Meervlaksbord op kastonderstel vrijstaand Bord met 5 schrijfvlakken in emailstaal wit (800ºC) of groen. Geanodiseerd 19 mm aluminium profiel met kunststof hoekstukken, inclusief afleggoot op het grondvlak, krijtopvanggoten op de vleugels en twee sponsbakken. Montage op een vrijstaand kastonderstel.

 

 

Schoolbord met mobiel kastonderstel

Meervlaksbord op kastonderstel mobiel Bord met 5 schrijfvlakken in emailstaal wit (800ºC) of groen. Geanodiseerd 19 mm aluminium profiel met kunststof hoekstukken, inclusief afleggoot op het grondvlak, krijtopvanggoten op de vleugels en twee sponsbakken. Montage op een verrijdbaar kastonderstel.