smit visual prikborden 2 project meubilair
smit visual prikborden 2 project meubilair
smit visual prikborden project meubilair
smit visual prikborden 2 project meubilair
smit visual prikborden 2 project meubilair
smit visual prikborden 2 project meubilair

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Smit Visual prikborden

Smit Visual prikborden

Smit Visual prikborden kent vele soorten prikborden. Met verschillende materialen, onder andere: Kurklinoleum, Camira stof, perskurk, vilt, bulletin, natuurproduct kurk en decoratieve opdruk. De prikborden zijn er in verschillende vormen: vierkant, puzzel motief, wave motief, Six-Square en Round.

 

Colour Pin Boards-  Accent

De Accent is een trendy prikbord met een prikoppervlak van 100% gerecycled hoogwaardig Camira stof. De kleur en structuur prikoppervlak is Accent range. En is verkrijgbaar in de kleuren: Ratio groen- blauw, Fraction groen, Maths blauw- paars, Subtract donker- roze, Divide oranje- rood en Positive donker- grijs. De standaard maten van dit prikbord zijn: 45×60, 60×90, 90×120, 120×180, 120×240 (cm). De kenmerken van de Accent zijn: kleurvast, duurzaam, antipluis, vuurvast, afwasbaar en milieuvriendelijk. Standaard leverbaar met geanodiseerd softline profiel met grijze kunststof hoekstukken.

 

Colour Pin Boards- Pastel

De pastel heeft een prikoppervlak van 100% gerecycled hoogwaardig Camira stof. De kleur en structuur prikoppervlak: Pastel range. Kenmerken van de Pastel zijn: kleurvast, duurzaam, antipluis, vuurvast, milieuvriendelijk en afwasbaar. Met grijze kunststof hoekstukken voorzien van geanodiseerd softline profielDe pastel is verkrijgbaar in de kleuren Sandstorm licht- bruin, Steel zacht- blauw, Apple zacht- groen, Bridgetown zacht- paars, Aruba wit- bruin en Adobo wit.

 

Colour Pin Boards- Intense

Prikbord Intense heeft een prikoppervlak van 100% gerecycled hoogwaardig Camira stof. De kenmerken van dit bord zijn: kleurvast, duurzaam, antipluis, vuurvast, afwasbaar en milieuvriendelijk. De Intense is voorzien van geanodiseerd softline profiel met grijze kunststof hoekstukken. Ook is dit bord verkrijgbaar in de kleuren: Bluebell blauw, Madura groen, Panama rood, Lombok groen en Tortuga oranje.

 

Prikbord Bulletin

Het prikbord Bulletin is gemaakt van een hoge kwaliteit kurklinoleum. De Bulletin heeft een lange levensduur door het zelf herstellende vermogen. Voor intensief gebruik is dit prikbord ideaal. Het prikbord is snel leverbaar in de kleuren: rood, zwart, oranje, blauw of grijs. Eventueel op aanvraag zijn alle andere bulletin kleuren leverbaar. Het prikbord Bulletin is uitgevoerd met een aluminium profiel en grijze kunststof hoekprofielen. Dit prikbord is verkrijgbaar in de volgende standaard maten: 45×60, 60×90, 90×120, 90×180, 120×180, 120×240, 120×300 (cm).

 

Bulletin prikbord wanden

De Bulletin heeft ook complete prikbord wanden voor winkel of kantoor. Eigentijds en functioneel. Bulletin prikbord wand is te bedrukken in full color met uw reclame, logo, afbeeldingen of tekst. Eventueel ook leverbaar met schema’s, kalenders en werkroosters. Combineer de Bulletin wand met whiteboard, kurk of glas. Voor alle mogelijkheden kunt u bij ons informeren.

 

Shapes Pin Panels – Puzzle & Wave

.De Puzzle Pin Panel is gecombineerd in twee kleuren oppervlakken en creëert tot een groot prikbord van 100 bij 100 cm. Bij de Shapes Pin Panels Wave is het een oppervlak van 90 bij 120 cm. De panelen die gefreesd zijn passen perfect in elkaar en vormen samen een decoratief geheel. Voor een blinde ophang wordt het paneel strak met aluminium strips gemonteerd. Deze ruimtes moeten functioneel zijn maar tegenwoordig ook als het kan, stijlvol en hip. De shapes zijn in verschillende kleuren leverbaar. Puzzle & Wave zijn aanwezig in zwart-gijs en rood-blauw.

 

Shapes Pin Panels- Float & Float bedrukt

 

 Float Pin Panels lijkt aan de muur te zweven door de strakke afwerking met afgeschuinde zijdes. De Panelen kunnen strak tegen de muur opgehangen worden door de verborgen ophang. Het bulletin materiaal heeft een mooie oppervlaktestructuur vanwege de natuurlijke oorsprong. De Float is ook nog eens geluidsdempend. Het bord is zelfherstellend, geluiddempend en staat garant voor een zeer lange levensduur. Tevens is de Float ook te bestellen met een bedrukking van een tijdlijn of een wereldkaart. Ook een eigen ontwerp samenstellen is mogelijk. De afmetingen van de Float en de Float bedrukt zijn 90×120 cm.