smit visual whiteboarden
smit visual whiteboarden
smit visual whiteboarden
smit visual whiteboarden
smit visual whiteboarden
smit visual whiteboarden
smit visual whiteboarden

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Smit Visual Whiteboards 

Smit Visual Witeboard softline emailstaal

Whiteboard Softline is gemaakt van een hoge kwaliteit emailstaal. Het whiteboard is zo gemaakt dat het geschikt is voor langdurig en intens gebruik. Het oppervlakte is magneethoudend, krasvrij en droog uitwisbaar. Het whiteboard is uitgevoerd met een aluminium profiel en lichtgrijze kunststof hoekprofielen. U kunt gemakkelijk uw pennen en andere accessoires opbergen door de goot aan de onderkant van het bord. Zowel horizontaal als verticaal te monteren.

 

Design emailstaal

De Design emailstaal heeft dezelfde functies als de softline emailstaal. Het grote verschil is dat de randen op een stijvolle en strakke manier zijn afgewerkt. Het design van dit bord is onder andere geschikt voor vergaderzalen en conferentiezalen.

 

Softline gelakt staal

Whiteboard Softline is gemaakt van gelakt staal. Het whiteboard is geschikt voor normaal gebruik. Het oppervlakte is magneethoudend, krasvrij en droog uitwisbaar. Tevens kan dit bord verticaal en horizontaal worden gebruikt. Montagemateriaal wordt standaard meegeleverd.

 

Silverline

Silverline is gemaakt van wit gelakt staal. De randen zijn in een grijze uitvoering met kunststof hoeken. Het oppervlakte is droog uitwisbaar en geschikt voor normaal gebruik. Aan de onderkant bevindt zich een goot voor accessoires, zoals stiften en pennen.

 

Whitebord Wood

Wood is geschikt voor wanneer u opzoek bent naar een alternatief voor een standaard en saai wit whiteboard. Dit bord heeft een aluminium profiel met een houtlook. Whitebord van hoge kwaliteit geëmailleerd staal voor zeer intensief en duurzaam gebruik. Het profiel is verkrijgbaar in drie varianten: vuren, eiken en noten. Hoeken in verstek. Inclusief ophangmateriaal.

 

Frameless emailstaal

Door de profielloze randen en het slanke design krijgt bord met email schrijfoppervlak een eigentijdse, strakke uitstraling. Het bord is 9mm dik en van hoge kwaliteit geëmailleerd staal en geschikt voor zeer intensief en duurzaam gebruik.

 

Whiteboard bedrukt

Tevens kunnen de whiteboarden worden bedrukt met een full color afbeelding door u aangeleverd. Met een speciale techniek wordt de inkt ingesloten in de toplaag voor een krasvrije opdruk. De kleuren blijven beschermd tegen zonlicht. Het whiteboard is magneethoudend en droog uitwisbaar. Het profiel is gemaakt van aluminium met kunststof hoeken. Aan de onderzijde van het bord bevindt zich een afleggoot van 30 cm voor accessoires

 

Silverboard de Luxe

Silverboard De Luxe is gemaakt van een hoge kwaliteit gelakt staal in een grijs metallic uitvoering. Het oppervlak heeft uitstekende droog-wisbare eigenschappen.Het oppervlak is magneethoudend. Het whiteboard is uitgevoerd met een modern aluminium profiel en grijze kunststof hoekprofielen. Het bord wordt geleverd met montage materiaal en een goot voor uw accessoires.

 

Vijfvlaks emailstaal

Whiteboard bestaande uit vijf beschrijfbare oppervlaktes. Het is gemaakt van een hoge kwaliteit emailstaal voor intensief en langdurig gebruik. Het vijfvlaks whiteboard is inklapbaar en magneethoudend.Het krasvrije en droog uitwisbare oppervlakte is omlijst met een aluminium profiel.

 

Drievlaks emailstaal

De drievloaks emailstaal whiteboard heeft drie beschrijfbare oppervlaktes. Geschikt voor langdurig en intensief gebruik. Het bord is krasvrij en droog uitwisbaar. Het bord is geschikt voor montage op de wand.

 

Kantelbord Solid

Dit kantelbord is dubbelzijdig beschrijfbaar en geschikt voor intensief gebruik. Het magneethoudende en krasvrije oppervlakte is omlijst met een modern aluminium profiel.Het bord is eenvoudig te kantelen met een draaiknop. Gemonteerd op een stevig frame, voorzien van 4 stalen wielen, waarvan 2 geremd. Het kantelbord whiteboard is verkrijgbaar in de kleuren wit en groen.

 

Kantelbord Standard

Kantelbord Standard is gemaakt van gelakt staal en dubbelzijdig beschrijfbaar. De standard is een prijsgunstig alternatief voor de Solid. Ook dit bord is eenvoudig te draaien door middel van een draaiknop.

 

Kantelbord bedrukt

De ideale oplossing voor het visualiseren van verbeterprocessen, planningen, plattegronden en memo’s. Plaats uw Eigen ontwerpen in full colour op de twee vlakken van het kantelbord. Het magneethoudende en krasvrije oppervlakte is omlijst met een modern aluminium profiel.

 

Whiteboardwand

Met de Whiteboardwand creëert u een oneindig oppervlak die tevens kan worden gecombineerd. De borden zijn gemaakt van hoge kwaliteit geëmailleerd staal. De wanden zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Hierbij te denken aan: wit marker, grijs metalic, krijt grijs- en groen. De whitebordwanden kunnen op maat gemaakt worden.

Optioneel kunnen alle borden geleverd met een brochure rek. Afmeting is 100 x 150 cm. Brochurerek van zilverkleurig gepoedercoat staaldraad 6 x Din A4 hoogte 80 cm.