Spoinq Arcum Eettafel Rood Huiselijk Eikenhout Tafel Staal Projectmeubilair
Spoinq Arcum Eettafel Zwart Huiselijk Eikenhout Tafel Staal Projectmeubilair
Spoinq Arcum Eettafel Wit Houtenblad Huiselijk Eikenhout Tafel Staal Projectmeubilair
Spoinq Arcum Eettafel Wit Huiselijk Eikenhout Bureau Staal Projectmeubilair
Spoinq Arcum Eettafel Rood Huiselijk Eikenhout Tafel Staal Projectmeubilair1
Spoinq Arcum Eettafel Wit Huiselijk Eikenhout Tafel Staal Projectmeubilair

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Spoinq Arcum tafel 

Krachtige constructie-methodiek

Wij zijn blij met deze mooie tafel in de Spoinq collectie, een design van de ontwerper Floris Hovers.
De tafel Arcum vormt samen met de vloerlamp Arcum één collectie.

Voor deze ontwerpen is Floris uitgegaan van een eenvoudige, krachtige constructie-methodiek die veelzijdig toepasbaar is op meubels. Het buigen van buizen en vervolgens het haaks aanbrengen van een plaatdeel vormen een stevige basis die op meerdere manieren is toe te passen, van lamp tot stoel, van tafel tot bankje. De tafel Arcum is verkrijgbaar in diverse afmetingen en heeft een eiken blad met afgeronde hoeken.

Dit is een tafel om heerlijk aan te eten, kletsen, spelen of werken. Het massief eiken blad is behandeld met Woodlock waardoor vlekken er geen vat op hebben.

De stalen poot kan in diverse kleuren. De kleuren zijn verkrijgbaar in zwart, wit, zachtgeel en een mooie bordeaux-kleur.

Afmetingen Arcum tafel

200 x 90 x 75cm
220 x 90 x 75cm
240 x 90 x 75cm
300 x 90 x 75cm

Andere afmetingen mogelijk op aanvraag.

 

Designer

Floris Hovers (1976) woont en werkt in Raamsdonksveer, waar hij ook opgroeide. Na een basiscursus bouwkunde en een opleiding reclame- en presentatietechniek studeerde hij in 2004 af aan de Design Academy Eindhoven. In 2006 richtte hij zijn eigen ontwerpstudio op.

De ontwerpen van Floris Hovers – meubels, verlichting en miniaturen – verrassen door hun ontwapenende eenvoud. Geen abstract minimalisme, maar het eindresultaat van een langdurig proces van reduceren. Wat overblijft is de essentie – een bijna cartooneske compositie van vorm, constructie en kleur. Bereikt in een samenspel tussen mens en machine. Veel van zijn producten verraden een ietwat naïeve, speelse benadering. ‘Mijn ontwerpen moeten leesbaar en herkenbaar zijn.’

Neem ook eens een kijkje bij het andere meubilair van Spoinq. Wij voeren de gehele collectie.

Wilt u meer informatie over de tafel Jane Forbo?  Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder en geven u graag passend advies!