swan products arca
swan products arca
swan products arca
swan products arca
Swan products arca
Swan products arca
Swan Products arca

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Swan Products Arca 

Swan Products Arca bureau

Arca bureaus van het merk Swan Product zij in hoogte verstelbaar van 62 centimeter tot 86cm, maar kunnen ook met een vaste hoogte van 76 centimeter inclusief blad worden geleverd. Het bureau is snel leverbaar in de kleuren zwart, aluminium, antraciet en wit. Tevens is Arca leverbaar als bench voor meerdere werkplekken met één onderstel.

Naast de diverse kleuren onderstellen, zijn er ook diverse modellen aan bladen beschikbaar. Er kunnen bladen in de volgende modellen worden geleverd; rechthoekig, wing, NG compact groot, NG wing groot en de CAD hoekcombinatie. Alle bladen worden met metalen inserts geleverd. Op aanvraag kunnen er buiten de standaard maten om ook maatwerk bladen in melamine of volkern worden geleverd. Alle bladen kunnen worden geleverd met een; witte, antraciet eiken, donker beuken kersen havana, licht peren of oak medium afwerking worden geleverd. Mocht u een andere uitvoering willen, dan kan deze voor u worden besteld. Standaard dikte 25mm.

Arca Bartafel

Met de bartafel is het mogelijk te vergaderen en te ontvangen op een hoogte van 110 centimeter. Zeer stabiele en stevige statafels beschikbaar in diverse maatvoeringen en kleuren. Tevens kunnen de bartafels snel worden geleverd. voorbeeld: hoogte 110 met een wit blad van 160×80 centimeter en een wit onderstel met extra voetensteun. Onderstel beschikbaar in de kleur aluminium of wit, blad beschikbaar in de afmeting: 160 x 60, 200 x 60, 80 x 80, 160x 80, 200×80 centimeter.

Arca Benches en vergadertafels

De vergadertafels zijn beschikbaar in diverse maatvoeringen en modellen. Het onderstel kan met ieder soort blad worden gecombineerd tot de perfecte vergadertafel. Accessoires zoals een kabeldoorvoerklep helpen u zo efficiënt mogelijk werken. Beschikbaar als een rechthoekig, ton, vierkant, vertrek of aanbouwmodel.

Ook is het mogelijk benches te creëren met met de speciale aanbouwstukken en steun poten. Het systeem is zo ontworpen dat er grote werkplekken op maar één onderstel kunnen worden gecreëerd. Efficiënt werken met zoveel mogelijk zit- en beenruimte.

Wilt u direct bestellen of online de kantoorplanner gebruiken? Neem dan ook eens een kijkje op atotzkantoormeubilair.nl