Swan products nova
Swan products nova
Swan products nova
Swan products nova
Swan products nova
Swan products nova
swan products nova

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Swan Products Nova

Swan Products Nova bureau met wangenpoot

Swan Products Nova, de wangenpoot met ongekende mogelijkheden. Dit bureau is snel leverbaar in diverse maatvoeringen en kleuren. Met dit bureau is het mogelijk een basis poot te kiezen uit één van de 3 standaard kleuren om vervolgens een sierkap uit te kiezen die in wel 4 verschillende kleuren aanwezig is. Voor het kabelmanagement is Nova voorzien van een interne verticale kabeldoorgang. De werkhoogte kan worden ingesteld tussen de 69,5cm en 86cm. Tevens is er een een bench leverbaar met een vaste hoogte.

Er zijn meerdere modellen beschikbaar, namelijk een rechthoekig model, een wing model, NG compact groot en NG groot. Alle bladen worden geleverd met metalen inserts. Op aanvraag kunnen er ook maatwerk melamine en volkern in elke gewenste maat op bestelling worden gemaakt. Alle bladen kunnen worden geleverd met een; witte, antraciet eiken, donker beuken kersen havana, licht peren of oak medium afwerking worden geleverd. Mocht u een andere uitvoering willen, dan kan deze voor u worden besteld. Standaard dikte 25mm.

 

Nova vergadertafel

De Nova vergadertafels zijn beschikbaar in diverse maatvoeringen en modellen. Het wangen onderstel kan met ieder soort blad worden gecombineerd tot de perfecte vergadertafel. Accessoires zoals een kabeldoorvoerklep helpen u zo efficiënt mogelijk werken. Beschikbaar als een rechthoekig, ton, vierkant, vertrek of aanbouwmodel.

 

Swan Products Nova bench-oplossingen

Naast bureaus zijn er ook diverse bench-oplossingen beschikbaar in de collectie. De onderstellen van Nova kunnen in diverse afmetingen worden gemaakt en geleverd. Zo is er een oplossing van 120×160, maar ook een oplossing van 200×160 centimeter. De basispoot kan in de kleur; aluminium, wit worden geleverd. Voor de afdekkap geldt hetzelfde. De benches moeten worden voorzien van een telescopische 2-delige kabelbak. Deze kabelbak dient tevens als drager voor optionele scheidingswanden.