Swan products Ring
Swan products Ring
Swan products Ring
Swan products Ring
SWAN PRODUCTS RING 021
Swan products Ring
Swan products Ring

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Swan Products Ring 

Swan Products Ring bureau

De Swan Product Ring is een totaal programma binnen het modulaire programma van Swan. De bureaus hebben een robuuste vormgeving met een ringpoot van 80x30mm voorzien van een optisch zwevend blad. Het bureau kan in hoogte worden versteld van 62 cm naar 86cm of een vast of worden geleverd met een vaste hoogte van 76cm inclusief een blad. Onderstel leverbaar in de kleuren; zwart, aluminium en wit. Tevens is Ring leverbaar als modulaire benchtafel in een vaste hoogte.

Naast de diverse kleuren onderstellen, zijn er ook diverse modellen aan bladen beschikbaar. Er kunnen bladen in de volgende modellen worden geleverd; rechthoekig, wing, NG compact groot, NG wing groot en de Arca CAD hoekcombinatie. Alle bladen worden met metalen inserts geleverd. Op aanvraag kunnen er buiten de standaard maten om ook maatwerk bladen in melamine of volkern worden geleverd. Alle bladen kunnen worden geleverd met een; witte, antraciet eiken, donker beuken kersen havana, licht peren of oak medium afwerking worden geleverd. Mocht u een andere uitvoering willen, dan kan deze voor u worden besteld. Standaard dikte 25mm.

vergadertafels

Het onderstel kan worden gecombineerd met diverse bladen tot de perfecte vergadertafel. Het onderstel geeft een uniek design mee aan de tafel en bovenal stabiliteit. Vergadertafels kunnen in diverse vormen, maten en kleuren worden geleverd. Beschikbare bladen zijn onder andere; rechthoekige, ton modellen, vierkante en aanbouw modellen. Met accessoires, zoals een kabel doorvoerklep, maakt u vergaderen een stuk efficiënter.

bench

Met de bench optie, kunt u met meerdere personen aan een systeem werken. Meerdere bladen op één onderstel met als ondersteuning een steunpoot in het midden. De benches zijn beschikbaar in diverse maatvoeringen, kleuren en onderstellen.

Wilt u direct online bestellen of gebruik maken van onze online kantoorplanner? Kijk dan op atotzkantoormeubilair.nl