SWAN-PRODUCTS-SLIDE-&-GO-004
Swan Products_Slide n go _akoestiek_schuifdeurkast_projectmeubilair
SWAN-PRODUCTS-SLIDE-&-GO-004
Swan products Slide & Go akoestische schuifdeurkasten
SWAN-PRODUCTS-SLIDE-&-GO-004
SWAN-PRODUCTS-SLIDE-&-GO-004

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Swan Products Slide & Go 

Swan Product Slide & Go akoestische schuifdeurkasten

De Swan Products Slide & Go schuifdeurkasten serie is een serie waarin de kasten zijn voorzien van een hoogwaardige technieken voor soepel en fluisterstil lopende schuifdeuren. De kasten zijn uit voorraad leverbaar in diverse maatvoeringen, breedtes en hoogtes. U kunt onder andere kiezen uit akoestische deuren of dichte deuren aan één of twee zijdes,.

Moderne kantoortuinen hebben vaak een open structuur wat voor geluidsoverlast en ruis op de werkvloer kan zorgen. Om zoveel mogelijk van dit geluidsoverlast te voorkomen zijn er passende akoestische oplossingen oplossingen voor u ontwikkeld. De kasten van Slide & Go zijn voorzien van geluidsabsorberend akoestisch foam in de schuifdeuren. Wilt u de kasten vrij in een ruimte plaatsen? Dan kunt u gebruik maken van de akoestische achterpanelen.

Diverse uitbreidingen mogelijk

De Slide & Go akoestische schuifdeurkasten kunnen worden uitgebreid met een melamine ombouwset. De aangepaste top en zijkant afwerking zijn optioneel per kastmodel te bestellen. U kunt voor een basis kastmodel of een luxe uitvoering kiezen. De kasten kunnen woorden voorzien van accessoires, zoals een LED verlichtingsset, een uittrekframe of een stalen top.

 

Dit product van Swan Product is snel leverbaar. Wilt u direct bestellen of gebruik maken van onze online kantoorplanner? Kijk dan ook eens op atotzkantoormeubilair.nl