Thonet 118 Houten Stoel 4poot Gevlochten Riet Projectmeubilar Groen
Thonet 118 Barkruk
Thonet 118 Houten Stoel 4poot Gevlochten Riet Projectmeubilar Oudroze
Thonet 118 Houten Stoel 4poot Gestoffeerd Licht Houtprojectmeubilair
Thonet 118 Houten Stoel Met Armleuning Projectmeubilair Zwart
Thonet 118 Houten Stoel 4poot Gestoffeerd Bruin Projectmeubilair Detail
Thonet 118 Houten Stoel 4poot
Thonet 118 Familie

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Thonet 118 Collectie

Thonet 118 stoelencollectie

De Thonet 118 is een bekende stoelencollectie van de ontwerper Sebastian Herkner. De stoel werd in 2018 voor het eerst op de markt gebracht. Een belangrijk punt bij het ontwerpen van een nieuwe stoel was dat de stoel tegemoet moest komen aan de behoeften en het ritme van de actieve en hedendaagse mens. De stoel is een minimalistische en elegante stoel, perfect voor aan de eettafel of in een restaurant!

Het frame van de zitting is uit één stuk gebogen en is gebaseerd op de 214 stoel van Thonet

De 118 serie omvat een stoel, barkruk en een stoel met armleuningen. De 118 is veelzijdig en kan met zijn strakke vormgeving in elke omgeving geplaatst worden. Denk aan een eetkamer, kantine of een restaurant.

Materialen en kleuren

Op de zitting na, is de hele stoel van massief beuken. Zitting is verkrijgbaar in gevlochten riet, maar kan ook worden voorzien van stof of leer.  Door de vele keuzemogelijkheden past de 118 in elke omgeving.

Designer

118 is ontworpen in 2018 door de Duitse ontwerper Sebastian Herkner. Het benadrukken van kleine detail is kenmerkend voor Sebastian.

Vragen?

Wilt u meer informatie over prijzen, afmetingen of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!