Thonet 119 Lounge Chair Gevlochten Riet Projectmeubilair
Thonet 119 Gevlochten Rieten Zitting Rood Houten Lounge Chair Projectmeubilair
Thonet Lounge Chair Houten Stoel Zwart Leren Zitting Projechtmeubilair
Thonet 119 Lounge Chair Lichthout Projectmeubilair
Thonet 119 Groen Lounge Chair Gevlochten Riet
Thonet 119 Lounge Chair Gelochten Riet Projectmeubilair
Thonet 119 Lounge Stoel Projectmeubilair
Thonet 119 Sfeer Projectmeubilair

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Thonet 119 Lounge chair

Thonet 119

De Thonet 119 is een lounge chair van de ontwerper Sebastian Herkner. De stoel werd in 2021 voor het eerst op de markt gebracht. Een belangrijk punt bij het ontwerpen van een nieuwe stoel was dat de stoel tegemoet moest komen aan de behoeften en het ritme van de actieve en hedendaagse mens. De stoel is een minimalistische en elegante stoel, perfect als toevoeging aan een bank in een lobby of loungeruimte.

De stoel heeft een brede, licht hellende rugleuning en een diepe zit. Voor meer zitcomfort kan er een zitkussen toegevoegd worden aan de stoel.

Materialen en kleuren

Op de zitting na, is de hele stoel van massief beuken. Zitting is verkrijgbaar met een voorgevormde zitting,  gevlochten riet, maar kan ook worden voorzien van stof of leer. Verder verkrijgbaar in verschillende beitskleuren en hoogglans afwerkingen. Door de vele keuzemogelijkheden past de 119 in elke omgeving.

Voor meer zitcomfort kan optioneel een zitkussen toegevoegd worden.

Designer

119 is ontworpen in 2021 door de Duitse ontwerper Sebastian Herkner. Het benadrukken van kleine detail is kenmerkend voor Sebastian.

Vragen?

Wilt u meer informatie over prijzen, afmetingen of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!