Thonet 1500 Tafel Zwart Houten Projectmeubilair1
Thonet 1500 Tafel Eikenhout Projectmeubilair
Thonet 1500 Tafel Zwart Houten Projectmeubilair 5
Thonet 1500 Tafel Zwart Houten Projectmeubilair 6
Thonet 1500 Tafel Zwart Houten Projectmeubilair 8
Thonet 1500 Tafel Zwart Houten Projectmeubilair 14
Thonet 1500 Tafel Zwart Houten Projectmeubilair 16
Thonet Tafelsysteem 1500 Vergadertafel Conferentie Pm

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Thonet 1500 Tafelsysteem

Thonet 1500 tafelsysteem

De 1500 van Thonet is een ergonomische tafel waar met een kleine of grote groep vergaderd kan worden. Een tafelsysteem met zeer veel uitbreidingsmogelijkheden en door de verschillende uitvoeringen kan hij worden aangepast aan ruimtes van verschillende groottes. De systeemtafel 1500 is zeer geschikt voor lange vergaderingen, conferenties en workshops.

Materialen, kleuren en opties

De poten van de 1500 zijn verkrijgbaar in aluminium en hout.1500 is zowel stevig als elegant: het tafelblad lijkt te zweven op de poten die naar onder toe iets taps toelopen. Onder het tafelblad zijn de poten via traversen met elkaar verbonden. De bekabeling is netjes weggewerkt in de tafelpoten en de modulaire behuizing onder het blad. De kabelaansluitingen zijn discreet weggewerkt in het blad.

Er zijn 5 verschillende tafel varianten met ook weer verschillende uitvoeringen (bootvormig, rechthoekig, vierkant en rond). Ook is er een statafel verkrijgbaar.

Het blad kan afgewerkt worden met een standaard rechte rand, rechte afgeronde hoeken, rand met afgeschuind blad of afgeronde hoeken met afgeschuind blad.

Het blad van de tafel is gemaakt van fineer met keuze uit 4 kleuren of laminaat met keuze uit 3 kleuren.  Verder zijn de poten verkrijgbaar in aluminium in 4 kleuren of hout in 2 kleuren.

Een tafelsysteem met oneindig veel mogelijkheden.Verschillende afmetingen, maar ook verschillende bladuitvoeringen, materialen en kleuren maken deze tafel de perfecte vergadertafel!

Ga hier direct naar de hele collectie van Thonet.

Afmetingen

Hoogte 74cm
Breedte 200/275/350 cm
Diepte 100/110 cm

Vragen?

Wilt u meer informatie over prijzen, afmetingen of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!