Thonet S411 Lounge Chair Bruin Leer Freischwinger Projectmeubilair
Thonet S411 Lounge Chair Gestoffeerd Rood Freischwinger Projectmeubilair
Thonet S411 Lounge Chair Zwart Leer Zwart Frame Freischwinger Projectmeubilair
Thonet S412 Lounge Chair Zwart Leer Freischwinger Projectmeubilair
Thonet S411 Lounge Chair Groen Met Voetenbank Freischwinger Projectmeubilair
Thonet S411 Lounge Chair Zwart Leer Voetenbankl Freischwinger Projectmeubilair
Thonet S35 Sfeerbeeld Lounge Chair Met Voetenbank

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Thonet S411 lounge chair

Thonet S35

De Thonet S411 is een lounge chair ontworpen door het Thonet designteam. De stoel werd al in1932 geïntroduceerd.

S411 heeft een strakke en tijdloze uitstraling en is tot de dag van vandaag nog steeds een populaire stoel. De lounge chair heeft een ‘zwevend’ onderstel, een heerlijk zitcomfort en bijonder elegant. Perfect als toevoeging naast een bank in een lobby of loungeruimte.

Naast de lounge chair, heeft Thonet ook de bekende eetkamerstoel met het populaire Freischwinger frame. Bekijk hier de Thonet 32

Materialen en kleuren

De stoel heeft een Freischwinger onderstel. Het ‘zwevende’ onderstel heeft een fijn zitcomfort doordat de zitting licht mee veert. De lounge chair is voorzien van hoogwaardige stofferig met binnenvering. Er is een bijpassende voetenbank leverbaar.

Het frame is verkrijgbaar in verchroomd staal, armleggers in massief gebeitst beuken, bekleding van stof,koeienhuid, leder of natuurlijk nappaleder.

Pure materials

Met de nieuwe serie ‘Pure Materials’ van Thonet maakt Thonet uitsluitend gebruik van materialen die op duurzame en milieuvriendelijke wijze worden verwerkt. Thonet presenteert nieuwe uitvoeringen van klassieke ontwerpen van Marcel Breuer uit de jaren 20. Het natuurlijke karakter van houten elementen blijft behouden. De gebruikssporen die zijn ontstaan, geven het meubelstuk een eigen uniek karakter.

Zo bestaat de S411 ‘Pure Materials’ uit een vernikkeld frame, armleggers in 3 soorten hout, en een bekleding in nubuckleder of natuurlijk napaleder.

Vragen?

Wilt u meer informatie over prijzen, afmetingen of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!