Thonet S55 Buisframe Gestoffeerd Zwart Projectmeubilair 2
Thonet S55 Buisframe Gestoffeerd Lichtblauwprojectmeubilair
Thonet S55 Vergaderstoel Draaistoel Seminar
Thonet S55 Buisframe Gestoffeerd Zwart Projectmeubilair Detail
Thonet S55 Buisframe Gestoffeerd Zwart Projectmeubilair Armleuning
Thonet S55 Buisframe Gestoffeerd Groen Projectmeubilair
Thonet S55 Buisframe Gestoffeerd Zwart Vergaderstoel Seminar Projectmeubilair

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Thonet S55 Collectie

Thonet S55 stoelencollectie

De Thonet S55 is een veelzijdige stoel ontworpen door het eigen Thonet Design team. De stoel is een echte allrounder en biedt optimaal zitcomfort door het verende ‘Freischwinger’ onderstel. De stoel is licht van gewicht en past in elk interieur.

De stoel is stapelbaar. Erg handig voor ruimtes zoals vergaderruimtes en trainings- of seminarruimtes. S55 is een perfecte vergaderstoel die uren zitcomfort geeft. Naast het freischwinger onderstel is het ook mogelijk om de S55 met een voetenkruis op wielen te bestellen.

Naast de vergaderstoel S55, heeft Thonet ook de S53 in haar collectie. De S53 is ook een vergaderstoel, maar met een houten rug en het zitgedeelte volledig of gedeeltelijk gestoffeerd.

Materialen en kleuren

Het verende buisframe van de S55 stoel is gemaakt van verchroomd staal en de zitting is gemaakt van voorgevormd multiplex. De zitting is gevuld met koudschuim voor extra comfort. Keuze uit 12 verschillende kleuren voor de stoffering.

Vragen?

Wilt u meer informatie over prijzen, afmetingen of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!