Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Triumph Metrix 

Triumph Metrix Cupboards

De Triumph Metrix Cupboard kantoorkasten zijn standaard kasten binnen de Metrix cupboard familie. De kasten zijn volledig vervaardig uit metaal en beschikbaar in diverse leuke, maar ook neutrale kleuren. De kasten zijn voorzien van een cilinderslot met kniksleutels . Deze sleutel passen op alle andere kasten uit de Metrix serie. De kast is geschikt voor hangmappenrekken op A4 formaat. Optioneel kunnen er akoestische achterwanden en melamine bladen worden toegevoegd.

Metrix Open Front Units

De Metrix open kantoorkasten passen bij de rest van de Metrix serie en alle andere producten van het merk Triumph. De open kantoorkasten is gemaakt van metaal en kan worden voorzien van een akoestische achterwand. Het metaal is in diverse vrolijke kleuren, maar ook neutrale kleuren beschikbaar.

 

Metrix Recycling Unit

De Recycling unit van Metrix bestaat uit een systeem met meerdere kasten geoptimaliseerd voor het scheiden en recyclen van uw gewone afval en kantoorafval. De kasten zijn gemaakt van metaal en in diverse kleuren beschikbaar. De plank is standaard inbegrepen evenals een cilinderslot met twee kniksleutels zijn universeel en passen op alle andere kasten uit de Metrix serie. Standaard wordt er een 18mm MFC top voorzien van de juiste gaten en bescherming meegeleverd. De opvangbakken hebben een capaciteit van 39 liter.

 

Metrix Tambours

De Metrix Tambours roldeurkasten kunnen net zoals de rest uit de Metrix serie worden geleverd in diverse vrolijke, maar ook neutrale kleuren. De roldeuren kunnen worden vergrendeld door middel van een kniksleutel. De kasten zij geschikt voor hangmappenrekken op A4 formaat. Tambours is beschikbaar met een enkele deur of met twee deuren. Verkrijgbaar tussen de 70cm hoog en de 220cm hoog.

 

MetrixSide Fillers

De archiefkasten van Metrix Side Fillers zijn kasten waarin u gemakkelijk als uw bestanden kunt opslaan. De kasten hebben diepe lades en staan hangmappen op A4 formaat toe. Ook kunt u andere rekken toevoegen. De kasten kunnen door middel van een centrale vergrendeling met een kniksleutel worden vergrendeld. Optioneel met aparte vergrendeling per lade. De kasten zijn volledig vervaardigd uit metaal en hebben geen enkele lasnaad. Optioneel kunnen er akoestische achterwanden en diverse accessoires voor de lades worden toegevoegd.

 

Metrix Pedestals

De Metrix Pedestals kunnen in diverse uitvoeringen worden geleverd. Zo bestaat er een ladeblok welke verrijdbaar is  of een ladeblok met een extra zitkussen. Hiermee creëert u een extra zitplek die u gemakkelijk kunt verbergen. Naast deze uitvoeringen is er ook een uitvoering die direct onder het bureau kan worden geplaatst in plaats van een extra poot. De ladeblokken zijn gemaakt van metaal en beschikbaar in diverse vrolijke, maar ook neutrale kleuren.

Metrix Coolers

metrix Coolers bestaat uit een serie uittrekbare ‘apothekerskasten’  deze kasten kunnen aan het einde van uw bureau worden geplaatst en zo worden ingericht dat de opening alleen naar uw kan toe staat. De kast is volledig gemaakt van metaal en heeft een MFC bovenkant die in diverse kleuren kan worden geleverd. Diverse planken en accessoires worden standaard bijgeleverd. Coolers kan centraal worden vergrendeld door middel van een kniksleutel.

Metrix personal Storage

De Metrix Personal Storage kasten zijn speciaal gemaakt voor het opbergen van uw persoonlijke eigendommen op de werkvloer. De kasten kunnen op diverse hoogtes worden geleverd en zijn voorzien van twee roldeuren. De deuren kunnen worden vergrendeld met een kniksleutel. Om het geheel wat vrolijker te maken, kunt u een MFC top van 18mm toevoegen in diverse vrolijke kleuren.

 

Metrix Open Front units

Metrix Open Front Units kunnen worden geleverd in dezelfde vrolijke en neutrale kleuren als de rest uit de Metrix serie. Door het open front kunt u de kast gemakkelijk gebruiken voor het snel opbergen van documenten of boeken. Het systeem heeft diverse accessoires en planken in haar collectie. Hiermee vergemakkelijkt het opbergen van documenten en producten.