urban favourites smaider
urban favourites smaider
urban favourites smaider
urban favourites smaider
urban favourites smaider
urban favourites smaider

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

designstore

Urban Favourites Smaider 

Urban Favourites smaider

De Urban Favourites Smaiders is een oplossing die veel plaats biedt in de meest kleine ruimtes. Deze secretaire heeft een slank profiel met een afmeting van 118,3 x 65 x  26,6 cm. Smaider geeft vrijheid, flexibiliteit en is de absolute topper van Urban Favourites.

Achter het opklapbare schrijfblad zijn er diverse aansluitmogelijkheden voor moderne communicatiemiddelen, een muur voor magneten en twee verstelbare opslag oppervlakken. Mocht u na deze mogelijkheden toch nog ruimte te kort komen dan zijn er nog de twee ruime compartimenten onder de klep. Deze compartimenten zijn van twee kanten bereikbaar.

Smaiders design

Het Smaiders design is erg uniek en bestaat uit een antraciet gekleurd lichaam en de keuze uit 6 verschillende frontkleuren. U heeft onder andere de keuze uit de kleur; groen, wit, rood, oranje en zwart. Het design kan in vrijwel iedere omgeving worden geïntegreerd.

Licht & technologie

Indirect licht zorgt voor meer sfeer in een omgeving of heet simpelweg een praktisch doeleinde. Smaider is voorzien van het juiste licht, geschikt voor ieder moment van de dag. Daarnaast is de secretaire voorzien van een powerbank geschikt voor diverse smartphones, tablets en andere elektrische apparaten.