Vepa Barnacle Sidetabe Recycle Bijzettafel Plasticwhale Projectmeubilair1
Vepa Barnacle Sidetabe Recycle Bijzettafel Plasticwhale Projectmeubilair9
Vepa Barnacle Sidetabe Recycle Bijzettafel Plasticwhale Projectmeubilair5
Vepa Barnacle Sidetabe Recycle Bijzettafel Plasticwhale Projectmeubilair11
Vepa Barnacle Sidetabe Recycle Bijzettafel Plasticwhale Projectmeubilair15
Vepa Barnacle Sidetabe Recycle Bijzettafel Plasticwhale Projectmeubilair7
Vepa Barnacle Sidetabe Recycle Bijzettafel Plasticwhale Projectmeubilair

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Vepa Barnacle lamp

Unieke lamp geïnspireerd op zeepokken

De Drentse meubelmakers Vepa en Drentea gaan per 2021 samen verder onder de naam Vepa. De kennis en vakmanschap wordt vermenigvuldigd. Met hout en staal veroverden zij hun plekje in de kantoormeubelmarkt. De meubelen van Vepa zijn modern, stijlvol, duurzaam en ontworpen voor gebruik in de huiskamer, kantoor, school en andere openbare omgevingen.

Onderdeel van de duurzame meubellijn ‘Plastic Whale’

De Barnacle bijzettafel is één van de producten van de duurzame meubellijn ‘Plastic Whale’. De serie bestaat uit circulair kantoormeubilair gemaakt van gerecylede PET-flessen. Een prachtig initiatief om de strijd aan te gaan tegen het toenemende plasticprobleem.

Barnacle bijzettafel

De inspiratie voor de ‘Barnacle’ Side Tables komt van de zeepokken die zich nestelen op de huid van de walvis. Net als de zeepokken bestaan de bijzettafels uit zes hoeken.
Barnacle is gemaakt van gerecycled PET-vilt. De tafel wordt gemaakt van gerecyclede PET-flessen die we zelf uit de Amsterdamse grachten vissen. De flessen worden schoongemaakt, vershredderd en daarna vervilt. Dit PET-vilt gebruiken wij voor het maken van de nieuwe producten.

De Barnacle bijzettafel past in kantoren, wachtkamers of lobby’s. Zijn ideaal om gegroepeerd neer te zetten of te combineren met de ‘Whale Tail Chair’.

Benieuwd naar ander producten van Amsterdams grachtenplastic? De Barnacles zijn onderdeel van een familie waarbij ook de Whale Boardroom Tafel, de Barnacle lamp en Whale Akoestisch Paneel horen.

Specificaties en opties

Het vilt is voor 60% gemaakte van gerecyclede PET-flessen. De tafels zijn verkrijgbaar in twee versies: high en low, en voor de kleur van het PET-vilt kan gekozen worden uit licht- of donkergrijs. Barnacle kan worden uitgevoerd met diverse topbladen van duurzaam of gerecycled materiaal.

De Barnacle tafel heeft twee afmetingen:
Afmeting lamp High(hxbxd): 441 x 504 x 445 mm
Afmeting lamp Low (hxbxd):  320 x 945 x 819 mm

Het stof is gesneden uit één stuk waardoor geen restmateriaal ontstaat.

Er is een groot aanbod in kleuren en duurzame stoffen. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons op. Wij helpen u graag verder!