Vepa Club Stoel Fauteuil Draaistoel Kuipstoel Projectmeubilair Oranje Wieltjes Verrijdbaar
VepaDrentea Club Stoel Fauteuil Draaistoel Kuipstoel Projectmeubilair Rood Gestoffeerd
VepaDrentea Club Stoel Fauteuil Draaistoel Kuipstoel Projectmeubilair Rood Gestoffeerd Grijs
VepaDrentea Club Stoel Fauteuil Draaistoel Kuipstoel Projectmeubilair Gestoffeerd Vierpoot Hout
VepaDrentea Club Stoel Fauteuil Draaistoel Kuipstoel Projectmeubilair
VepaDrentea Club Stoel Fauteuil Draaistoel Kuipstoel Projectmeubilair Collectie
Vepa Club Stoelen Projectmeubilair

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Vepa Club stoel

van eetkamerstoel tot werkfauteuil

De Drentse meubelmakers Vepa en Drentea gaan per 2021 samen verder onder de naam Vepa. De kennis en vakmanschap wordt vermenigvuldigd. Met hout en staal veroverden zij hun plekje in de kantoormeubelmarkt. De meubelen van Vepa zijn modern, stijlvol, duurzaam en ontworpen voor gebruik in de huiskamer, kantoor, school en andere openbare omgevingen.

Compact en comfortabel

Met de Vepa kuipstoel zit je altijd goed. Een comfortabele, compacte stoelenlijn met een moderne en vloeiende vormgeving. Geschikt als eetkamerstoel, ontvangststoel of verrijdbare werkfauteuil.

Stoel400 en  is geschikt voor op kantoor, maar ook voor thuis. Daarnaast ook toe te passen in leslokalen, overlegruimtes, restaurants of in wachtkamers. Kantoren worden steeds huiselijker ingericht. De meubels die op kantoor staan passen daarom ook goed in je eigen woonkamer.

Specificaties en opties

De vloeiende vorm kan worden geaccentueerd door de binnenzijde en buitenzijde van de kuip uit te voeren in verschillende kleuren en materialen. Door de brede keuze van onderstellen is deze prachtige fauteuil inzetbaar van  eetkamerstoel tot verrijdbare werkfauteuil. Zowel de houten poten als de geëpoxeerde onderstellen zijn verkrijgbaar in nieuwe trendy kleuren. De Club van Vepa staat mooi in de lobby als compacte ontvangstfauteuil, in de wachtruimte als houten stoel en in de spreekkamer als functioneel model met metalen sledeframe.

De stoel voorkomt krassen op de vloer door de glijders of viltglijders.

De stoel heeft veel stof- en kleurmogelijkheden en is helemaal naar wens aan te passen.

Afmetingen

(hxbxd): 80cm x 64cm x 60cm – zithoogte 47cm


Er is een groot aanbod in kleuren en duurzame stoffen. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons op. Wij helpen u graag verder!