Vepadrentea Felt Relax High 4teens Kruisvoet Recht Voor Projecmeubilair
Vepadrentea Felt Relax Detail Kuip In Houten Onderstel Projectmeubilair
Vepadrentea Felt Relax High 4poot Hout Recht Voor Projectmeubilair
Vepadrentea Felt Relax Detail Armleuning Achter Projectmeubilair
Vepadrentea Felt Relax 4poot Hout Recht Projectmeubilair
Vepadrentea Felt Relax Buisframelichtgrijs Sfeer Projectmeubilair
Vepadrentea Felt Relax High 4poot Houtdonkergrijs Sfeer

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Vepa Felt Relax stoel

Een mooi 2e leven voor afval

De Drentse meubelmakers Vepa en Drentea gaan per 2021 samen verder onder de naam Vepa. De kennis en vakmanschap wordt vermenigvuldigd. Met hout en staal veroverden zij hun plekje in de kantoormeubelmarkt. De meubelen van Vepa zijn modern, stijlvol, duurzaam en ontworpen voor gebruik in de huiskamer, kantoor, school en andere openbare omgevingen.

Felt Relax

Alle varianten van de Felt Relax zijn voorzien van het Plastic Whale logo. Want ook met de aanschaf van een van deze stoelen steun je de initiatieven van Plastic Whale voor plasticvrije wateren.

De naam zegt het al. Deze stoel is gemaakt om in te relaxen. De kuip van de Felt Relax is verkrijgbaar in 3 varianten: met en zonder hoofdsteun, en er is keuze uit drie verschillende onderstellen.

De kussens in de rug en de zitting verschillen van hardheid en samenstelling waardoor een optimaal zitcomfort wordt bereikt. De verdiepingen en omvouwingen van de vilten kuip garanderen dat er met heel weinig materiaal een optimale sterkte wordt gecreëerd.

De Felt Relax is net als alle andere varianten uit onze Felt-collectie gemaakt van geperst vilt uit 100% gerecyclede post-consumer PET-flessen.

Felt is een stoelenlijn voor bezoekers-, vergader- en conferentieruimtes en daarnaast toe te passen in leslokalen, kantoren of in wachtkamers.

Specificaties en opties

De kuip bestaat uit geperst vilt gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Kuip in unikleur (lichtgrijs of antraciet). Verkrijgbaar in twee varianten: met en zonder hoofdsteun. Onderstel: 4-poot frame hout, 4-teens kruisvoet,  slede buisframe metaal.

Er is een groot aanbod in kleuren en duurzame stoffen. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons op. Wij helpen u graag verder!