Felt Tub Houten Onderstel
Vepadrentea Felttub Tub Privacy Pet Filt Plasticwhale Fauteuil Kantoormeubilair Projectmeubilair
Vepadrentea Felttub Tub Achterkant Pet Filt Plasticwhale Fauteuil Kantoormeubilair Projectmeubilair1
Vepadrentea Felttub Tub Privacy Pet Filt Plasticwhale Fauteuil Kantoormeubilair Projectmeubilair1
Vepadrentea Felttub Tub Schuinachter Pet Filt Plasticwhale Fauteuil Kantoormeubilair Projectmeubilair1
Vepadrentea Felttub Tub Privacy Pet Filt Plasticwhale Fauteuil Kantoormeubilair Projectmeubilair Sfeer1
Vepadrentea Felttub Tub Privacy Pet Filt Plasticwhale Fauteuil Kantoormeubilair Projectmeubilair Sfeer

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Vepa Felt Tub

Tijd voor jezelf met de Felt Tub

De Drentse meubelmakers Vepa en Drentea gaan per 2021 samen verder onder de naam Vepa. De kennis en vakmanschap wordt vermenigvuldigd. Met hout en staal veroverden zij hun plekje in de kantoormeubelmarkt. De meubelen van Vepa zijn modern, stijlvol, duurzaam en ontworpen voor gebruik in de huiskamer, kantoor, school en andere openbare omgevingen.

Gemaakt van 100% gerecyclede PET-flessen

Heb je een drukke werkdag? Neem even wat tijd voor jezelf en kruip lekker weg in je eigen cocon om wat te rusten, lezen of bellen.
De fauteuil heeft een akoestische werking waardoor het omgevingsgeluid wordt gedempt tot een comfortabel niveau. Daarom is de akoestische Tub zeer geschikt voor kantoorpanden, gemeentehuizen, lobby’s en andere openbare- of zakelijke ruimtes. Felt Tub behoort tot de duurzame  ‘Felt’ stoelencollectie gemaakt van 100% gerecyclede PET-flessen en is onderdeel van de ‘Plastic Whale by Vepa Regular Collection’ Met de aanschaf van deze producten wordt Plastic Whale haar missie voor plasticvrije wateren ondersteund. 3% van de omzet van de Felt-collectie gaat naar Plastic Whale.

Specificaties en opties

Het onderstel is een dik buisframe die zorgt voor een solide en sierlijke ondersteuning. Verkrijgbaar in alleen staal of staal/hout combinatie voor een Scandinavisch karakter.

Er is een stopcontact en 2 USB-poorten aan de binnenkant van de kuip bevestigd. Om de binnenzijde niet te donker te maken is de Felt Tub alleen beschikbaar in lichtgrijs PET-vilt.

Om niet te hoeven lijmen worden de twee symmetrische PET-vilt helften van de fauteuil met elkaar verbonden door middel van schroeven.

De stoel heeft veel stof- en kleurmogelijkheden en is helemaal naar wens aan te passen.

Afmetingen

(hxbxd): 159,9cm x 89,8cm x 88,7cm

 

Er is een groot aanbod in kleuren en duurzame stoffen. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons op. Wij helpen u graag verder!