Vepadrentea Flightdesk Bureau Werkplek Projectmeubilair Kleur
Vepadrentea Flightdesk Bureau Werkplek Projectmeubilair
Vepadrentea Flightdesk Bureau Werkplek Projectmeubilair Zwart
Vepadrentea Flightdesk Bureau Thuiswerkplek Projectmeubilair10
Vepadrentea Flightdesk Bureau Werkplek Projectmeubilair Duo Zwart
Vepa Flightdesk Bureau Thuiswerkplek Projectmeubilair11
Vepadrentea Flightdesk Bureau Thuiswerkplek Projectmeubilair5
Vepadrentea Flightdesk Bureau Thuiswerkplek Projectmeubilair4

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Vepa Flightdesk

De Drentse meubelmakers Vepa en Drentea gaan per 2021 samen verder onder de naam Vepa. De kennis en vakmanschap wordt vermenigvuldigd. Met hout en staal veroverden zij hun plekje in de kantoormeubelmarkt. De meubelen van Vepa zijn modern, stijlvol, duurzaam en ontworpen voor gebruik in de huiskamer, kantoor, school en andere openbare omgevingen.

Ergonomisch optimaal comfort

Flightdesk van Vepa is een ergonomische werkplek met een opvallend design. Dé optimale werkplek voor afwisselend zittend en staand werken. Flightdesk is een compact zit-sta bureau elektrisch in hoogte verstelbaar met een asymmetrisch geplaatste kolompoot die wordt ondersteund vanaf het vloeroppervlak. Door de asymmetrische plaatsing van de poot is er voldoende beenruimte.

Het bureau is verkrijgbaar als enkele opstelling met de kolompoot links of rechts, als duo-opstelling, een side-by-side(naast elkaar) opstelling of back-to-back(tegenover elkaar) bureau.

Specificaties  en opties

Het frame is van hoogwaardige kwaliteit gepoedercoat staal. De kolom en voetplaat geëpoxeerd in de kleur coalgrey Optioneel is Flightdesk verkrijgbaar met een gestoffeerde akoestische opzetwand. De wanden zijn voorzien van akoestische gerecyclede vulling en afgewerkt met duurzame stoffen. Het bureau is standaard voorzien van elektrische bediening en de bekabeling is netjes weggewerkt in de verticale kolompoot. Het blad is verkrijgbaar in 36 mm melamine of hpl met LaserTec randafwerking.

Afmetingen

  • De bladafmeting van een werkplek is 160x80cm
  • Bladdikte 36mm melamine of hpl
  • Hoogte zit-sta 75-125cm Er is een groot aanbod in stoffen, kleuren en materialen . Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons op. Wij helpen u graag verder!