Vepadrentea Hemp Fine Stoel Hergebruik Recycle Meubilair Projectmeubilair
Vepadrentea Hemp Fine Stoel Hergebruik Zitkussen Recycle Meubilair Projectmeubilair Duurzaam Armlegger
Vepadrentea Hemp Fine Stoel Hergebruik Recycle Meubilair Projectmeubilair Duurzaam Armlegger
Vepadrentea Hemp Fine Stoel Hergebruik Zitkussen Recycle Meubilair Projectmeubilair
Vepadrentea Hemp Stoel Duurzaam Recycle Biologisch Plantaardig Projectmeubilair

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Vepa Hemp stoel

Volledig biologisch, plantaardig én recyclebaar – de meest duurzame stoel ooit

De Drentse meubelmakers Vepa en Drentea gaan per 2021 samen verder onder de naam Vepa. De kennis en vakmanschap wordt vermenigvuldigd. Met hout en staal veroverden zij hun plekje in de kantoormeubelmarkt. De meubelen van Vepa zijn modern, stijlvol, duurzaam en ontworpen voor gebruik in de huiskamer, kantoor, school en andere openbare omgevingen.

Hemp stoel

Vepa lanceert als eerste ter wereld een collectie stoelen met een kuip van een uniek biomateriaal gemaakt van hennep en hars die beide volledig biologisch, plantaardig en recyclebaar zijn. Iets dat nog niet eerder mogelijk was. De stoelen zijn daarnaast zo ontworpen dat onderdelen eenvoudig te scheiden zijn en materialen eindeloos herbruikbaar en dat maakt de stoel uniek!

Vepa Hemp stoel geschikt voor op kantoor, maar ook voor thuis. Daarnaast ook toe te passen in leslokalen, kantoren of in wachtkamers. Kantoren worden steeds huiselijker ingericht. De meubels die op kantoor staan passen daarom ook goed in je eigen woonkamer. Dit geldt ook voor de Hemp-collectie. We hebben niet alleen gelet op duurzaamheid en of het praktisch is, maar ook op design, comfort en betaalbaarheid.

100% plantaardig

De zitting van de Hemp stoel is van 100% plantaardige materialen: hennep en plantaardige hars. De kuip is afgewerkt met lijnolie. Het onderstel van de stoel is van metaal.

Specificaties en opties

Afmetingen

Stoel zonder armleggers (hxbxd): 81cm x 51cm x 55cm – zithoogte 45,5cm

Stoel met armleggers (hxbxd): 81cm x 56cm x 55cm – zithoogte 45,5cm – armhoogte 65,5cm

Er is een groot aanbod in kleuren en duurzame stoffen. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons op. Wij helpen u graag verder!