Drentea HomeFit Wit Projectmeubilair Thuiswerken Werkplek Detail
Drentea HomeFit Zwart Projectmeubilair Thuiswerken Werkplek Elektrisch
Drentea HomeFit Wit Projectmeubilair Thuiswerken Werkplek Elektrisch
Drentea HomeFit Eiken Projectmeubilair Thuiswerken Werkplek Elektrisch
vepaDrentea HomeFit Wit Projectmeubilair Thuiswerken Werkplek Elektrisch
Drentea HomeFit Wit Projectmeubilair Thuiswerken Werkplek Elektrisch
Drentea HomeFit Wit Projectmeubilair Thuiswerken Werkplek
Drentea HomeFit Oranje Projectmeubilair Thuiswerken Werkplek thuiswerkoplossingen
Drentea HomeFit Zwart A Zonder Plintuitsparing Projectmeubilair Thuiswerken Werkplek

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Bekijk hier de brochure van Vepa Homefit

Vepa Homefit thuiswerkplek 

De Drentse meubelmakers Vepa en Drentea gaan per 2021 samen verder onder de naam Vepa. De kennis en vakmanschap wordt vermenigvuldigd. Met hout en staal veroverden zij hun plekje in de kantoormeubelmarkt. De meubelen van Vepa zijn modern, stijlvol, duurzaam en ontworpen voor gebruik in de huiskamer, kantoor, school en andere openbare omgevingen.

Thuiswerken zoals op kantoor

Het begint er steeds meer op te lijken dat thuiswerken de nieuwe norm wordt.
Ongeveer de helft van de thuiswerkers wil na de crisis vaker thuiswerken dan voor de uitbraak. Er is een effectieve manier van samenwerken gevonden en daarom al vanuit huis werken in de toekomst een onderdeel blijven van een werkweek.

Homefit van Vepa is een ergonomisch zit/sta-bureau en kast in één. Met het formaat van een schoenenkastje en in de kleur van uw inrichting haalt u een professionele en ergonomische werkplek in huis. HomeFit is een zit-/sta-bureau en kast in één. Zo kunt u in uw woonkamer werken met de kwaliteit van werken zoals u die op kantoor gewend bent.

Eenvoudige en snelle montage

Na het verwijderen van de kartonnen doos hoeft u slechts de stekker in het stopcontact te steken en uw nieuwe bureau is klaar voor gebruik. Het omtoveren van kastje naar werkplek gaat zeer snel. Eenvoudig openen van de deuren en het opklappen van het werkblad en voilà de thuiswerkplek is gereed. In het werkblad zit de bediening voor de hoogteverstelling. De handige opberggoot in de kast biedt ruimte aan werk gerelateerde materialen zoals een laptop, muis, ordner of werkmap.

Homefit wordt in Nederland gemaakt. Een thuiswerkplek heeft vaak enige spoed en daarom levert Drentea binnen 10 werkdagen bij u thuis in Nederland als u kiest voor één van de drie standaard kleurvarianten

Specificaties en afmetingen

Homefit past door de vele kleurmogelijkheden bij iedere inrichting. De zwarte of witte variant past goed in een moderne inrichting terwijl de eiken natuur versie mooi staat in een in een landelijke inrichting. Voor een kleurrijke inrichting is de Homefit ook verkrijgbaar in de trendy kleuren zoals henna, taupe of mint.

105 x 30 x 68 cm (BxDxH)
Elektrisch verstelbaar tussen 68 cm en 118 cm.
Diepte werkblad totaal 80 cm
Breedte werkblad 95 cm

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op!