Vepa KS Store Schuifdeurkast Akoestisch Hout Metaal Projectmeubilair
Vepa KS Store Schuifdeurkast Akoestisch Hout Wit Projectmeubilair
Vepa KS Store Schuifdeurkast Akoestisch Hout Wit Projectmeubilair
Vepa KS Store Schuifdeurkast Akoestisch Hout Detail1projectmeubilair
Vepa KS Store Schuifdeurkast Akoestisch Hout Detail Projectmeubilair
Vepa KS Store Schuifdeurkast Akoestisch Hout Sfeer Projectmeubilair
Vepa KS Store Schuifdeurkast Akoestisch Hout Projectmeubilair

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Vepa KS-Store Akoestische Schuifdeurkast van Hout

De akoestische schuifdeurkast KS-Store van Vepa heeft een stijlvol design en is een geschikte kast voor opbergen en archiveren voor op kantoor of thuiswerkplek. De kast is voorzien van akoestisch materiaal wat ervoor zorgt dat geluid gedempt wordt. Deze KS-Store zorgt voor een goed georganiseerde werkruimte. De kast is ideaal voor op kantoor of thuis en kan naast het archiveren van papierwerk ook goed gebruikt worden als roomdivider

KS-Store

De KS-store schuifdeurkast heeft een 2-delige romp, is rondom afgewerkt en vrij in de ruimte te plaatsen als ruimteverdeler. Standaard is de kast voorzien van een cilinderslot. De kast is voorzien van stelschroeven aan binnenzijde voor gemakkelijk waterpas stellen.

De schuifdeuren zijn ook in een akoestische uitvoering verkrijgbaar. De kast heeft geperforeerde deuren met aan de binnenzijde akoestisch materiaal.De achterwand is van melamine, gestoffeerd of gecapitonneerd. De rails is uitgevoerd in de kleur van de kast.

De akoestische kast is leverbaar in verschillende uitvoeringen waaronder ook een dubbelzijdig toegankelijk model. Bij het dubbelzijdig toegankelijke model zit het akoestisch materiaal aan zowel de voor- als achterzijde van de kast.

KS-Store van metaal

De metalen schuifdeurkast van volledig metaal te verkrijgen. Bekijk hier de KSM-Store van hout.

Specificaties, opties en afmetingen

Als optie kan de schuifdeurkast worden voorzien van een plantenbak.

De kast is leverbaar in breedte 160 en 230 cm en hoogte 20,30,40,50 cm. Voorzien van gladde houten deuren in 18 mm melamine.

De kast is verkrijgbaar in meerdere kleuren en stoffen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder.