Vepa Ksmstore Akoestische Schuifdeurkast Projectmeubilair Wit
Vepa Ksmstore Akoestische Schuifdeurkast Projectmeubilair Taupe
Vepa Ksmstore Akoestische Schuifdeurkast Plantenbak Projectmeubilair
Vepadrentea Ksmstore Akoestische Schuifdeurkast Projectmeubilair Zwart
Vepa Ksmstore Akoestische Schuifdeurkast Projectmeubilair

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Vepa KSM-Store Akoestische Schuifdeurkast van Metaal

De Akoestische schuifdeurkast KSM-Store van Vepa hebben een stijlvol design en zijn gemaakt van 100% recyclebaar staal. De kast is voorzien van akoestisch materiaal wat ervoor zorgt dat geluid gedempt wordt. Niets is fijner dan een opgeruimde werkplek op kantoor of thuis. Deze KSM-Store schuifdeurkast zorgt voor een goed georganiseerde werkruimte. De kast is ideaal voor op kantoor of thuis en kan naast het archiveren van papierwerk ook goed gebruikt worden als roomdivider

KSM-Store van metaal

De KSM-store schuifdeurkast heeft geperforeerde deuren met aan de binnenzijde akoestisch materiaal. Ook de achterwand is te voorzien van akoestische panelen. In een open kantoorconcept kan op deze manier een uiterst transparante, maar zeer functionele, werkomgeving gecreëerd worden.
De akoestische kast is leverbaar in verschillende uitvoeringen waaronder ook een dubbelzijdig toegankelijk model. Bij het dubbelzijdig toegankelijke model zit het akoestisch materiaal aan zowel de voor- als achterzijde van de kast.

KS-Store van hout

De metalen schuifdeurkast is ook met een houten ombouw te verkrijgen. Bekijk hier de KS-Store van hout.

Opties KSM-Store

De kast heeft een 2-delige romp met metalen deuren op een rails. Zijn standaard voorzien van cilinderslot en de deuren zijn voorzien van gaten die aan de achterkant bekleed zijn met akoestisch materiaal.  De rails is uitgevoerd in de kleur van de kast. Als optie kan de schuifdeurkast worden voorzien van een plantenbak.

De kast is verkrijgbaar in meerdere kleuren en stoffen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder.