Vepadrentea Loft Serie Vergadertafels Recycling Recyclebaar Duurzaam Circulair Vergaderen Kantoormeubilair Detail3
Vepadrentea Loft Serie Vergadertafels Recycling Recyclebaar Duurzaam Circulair Vergaderen Kantoormeubilair
Vepadrenteaa Loft Serie Vergadertafels Recycling Recyclebaar Duurzaam Circulair Vergaderen Kantoormeubilair Detail2
Vepadrentea Loft Serie Vergadertafels Recycling Recyclebaar Duurzaam Circulair Vergaderen Kantoormeubilair Detail4
Vepa Loft Serie Vergadertafels Recycling Recyclebaar Duurzaam Circulair Vergaderen Kantoormeubilair Duo3
Vepadrentea Loft Serie Vergadertafels Recycling Recyclebaar Duurzaam Circulair Vergaderen Kantoormeubilair Detail
Vepadrentea Loft Serie Vergadertafels Recycling Recyclebaar Duurzaam Circulair Vergaderen Kantoormeubilair Tafel
Vepadrentea_loft_serie_vergadertafels_recycling_recyclebaar_duurzaam_circulair_vergaderen_kantoormeubilair_collectie1

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Vepa Loft vergadertafel

Uitsluitend 100% recyclebare grondstoffen

Vepta Loft zijn vergadertafels die inzetbaar zijn voor zowel de kantoor en de thuisomgeving. Deze serie is ontworpen met als achtergrond duurzaamheid en circulariteit. Er is gewerkt met 100% recyclebare grondstoffen. De tafel bestaat uit plaatstaal in combinatie met FSC hout en biobased materialen. Hij is volledig circulair ontworpen zonder dat er restmateriaal verspild is. Hij is vastgemaakt met in eigen huis geproduceerde hoekverbindingen van gietijzer. De variant heeft een houten frame. Dit is gemaakt van het restmateriaal wat vrij komt bij de productie van de Vepa multiplex tafelbladen. De Loft is flexibel en langdurig inzetbaar.

Materialen en opties

De bladen zijn leverbaar in 25mm melamine of hpl met randafwerking. De bladrand is afgewerkt met randafwerking in dezelfde kleur als het blad. De beschikbare kleuren zijn alle melamine kleuren uit de Vepa bureaulijn. Voor het pootonderstel kan gekozen worden voor een blank gelakte beuken poten van restmateriaal of stalen poten. De poten vormen in combinatie met het bladframe een stabiele en multifunctionele tafel. De constructie is gemaakt uit 100% recyclebaar staal.

Kleuren en specificaties

De bladen zijn leverbaar in 25mm melamine of hpl met randafwerking. De bladrand is afgewerkt met randafwerking in dezelfde kleur als het blad. De beschikbare kleuren zijn alle melamine kleuren uit de Vepa bureaulijn. Voor het pootonderstel kan gekozen worden voor een blank gelakte beuken poten van restmateriaal of stalen poten. De poten vormen in combinatie met het bladframe een stabiele en multifunctionele tafel.

Beschikbare tafelvormen: rechthoek, vierkant of driehoek. Het blad heeft afgeronde hoeken.

De loft heeft kabeldoorvoer centraal midden in het blad geplaatst en een subtiele verticale kabelgeleiding door de stalen poot. Er zijn diverse aansluitmogelijkheden voor PC, laptop, tablet en smartphone.

Afmetingen

De tafel is verkrijgbaar in 3 vormen. Er zijn veel verschillende afmetingen, neem contact met ons op als u graag de afmetingen wilt weten.

Bent u nieuwsgierig geworden? Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch op 0172-437220 of per email. Wij helpen u graag verder!