Vepa R Store RS50 L Eiken Cremona Lamel Wit Projectmeubilair Hout
Vepa R Store RS30 L Eiken Cremona Lamel Wit Projectmeubilair Kantoor
Vepa RM Store Metaal Opbergkast Locker Kantoor Projectmeubilair1
Vepa RM Store Metaal Opbergkast Locker Kantoor Projectmeubilair
Vepa R Store RS20 L Eiken Cremona Lamel Wit Projectmeubilair Kantoor
Vepa Rm Store Metalen Roldeurkast
Vepa R Store RS50 L Wit Wit Kantoor Projectmeubilair1

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Vepa R-Store/ RM-Store Roldeurkast

De R-Store van Vepa is een serie roldeurkasten met diverse afmetingen, ideaal voor opbergen en archiveren op kantoor of de thuiswerkplek.

R-Store van hout

R-store onderscheidt zich door de ombouw van duurzaam hout. Voor kantooromgevingen wordt er tegenwoordig vaak gekozen voor hout. Hout heeft een warme en huiselijke uitstraling.

R-store is verkrijgbaar in hoogte 81, 118 en 195 cm hoog en 85,105 en 125 cm breed. Lamellen zijn van kunststof in de kleur wit, aluminium of zwart. De sluitlamellen zijn voorzien van een magneetstrip waardoor de kast altijd mooi sluit. Standaard met cilinderslot met meerpuntssluiting en magneetsluiting. Het binnenwerk is van zwart metaal.

De romp bestaat uit 18mm melamine. De melamine ombouw is in veel kleuren leverbaar. Optioneel zijn legborden en hangmappenframes verkrijgbaar.

RM-Store van metaal

De roldeurkast met houten ombouw is ook in een geheel metalen versie te verkrijgen. De romp bestaat uit metaalplaat 0,9mm dik voorzien van milieuvriendelijk epoxycoating, 100% recyclebaar.

Verkrijgbaar in 75,123 en 200cm hoog en 80,100 en 120cm breed. Lamellen zijn van kunststof in de kleur wit, aluminium of zwart. De sluitlamellen zijn voorzien van een magneetstrip waardoor de kast altijd mooi sluit. Standaard met cilinderslot met meerpuntssluiting en magneetsluiting. Het binnenwerk is van zwart metaal.

De R-Store en de RM-Store zijn beide voorzien van zwarte komgrepen, meerpuntssluiting, cilinderslot en magneetsluiting. Kast is voorzien van stelvoeten, van binnenuit verstelbaar.

De kast is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder.