Viasit Conbrio klaptafel
Viasit Conbrio klaptafel
Viasit Conbrio klaptafel
Viasit Conbrio klaptafel

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Viasit Conbrio collectie

Viasit Conbrio klaptafels

De klaptafels van de Viasit Conbrio-collectie combineren een elegant design met functionaliteit. De naar keuze gebogen of in verstek gelaste tafelpoten laten zich dankzij hun slimme klapmechanisme zijdelings inklappen, zodat de tafels niet alleen éénvoudig in gebruik zijn, maar zich bovendien ook zeer vlak laten stapelen.

Plaatsbesparend

Het inklapmechaniek van de Conbrio met het gepatenteerde  “release-mechaniek” maakt het mogelijk de kleinst mogelijke tafels en een geringe stapelhoogte te creëren en werkt daardoor plaatsbesparend.

De blokkering van de poten gebeurt middels een spelingsvrij en zelf stellend systeem met een drievoudige verbinding per segment. Dit wordt ondersteund door een dubbel gelagerde en onderhoudsvrije drukplaat. Voor een snelle en eenvoudige bediening maakt een optionele verlengde drukplaat met “soft-touch” bediening het éénvoudig de tafels in te klappen.

Oneindig veel mogelijkheden

Het bladframe beschikt over een multifunctionele rail ten behoeve van accessoires zoals, wanden, kabelgoten etcDe topbladen zijn voorzien van een sterke Resopal toplaag en zijn krasvast, lichtecht en tevens bestand tegen brandende sigaretten. De bladen zijn afgewerkt met een ABS of beuken fineer bladrand.

Het frame is verchroomd of voorzien van een poedercoating (RAL-kleuren). De duurzame Polycoat oppervlakteafwerking heeft een grote stootvastheid en bescherming tegen corrosie.