viasit f1 bureaustoel
viasit f1 bureaustoel
viasit f1 bureaustoel
viasit f1 bureaustoel
viasit f1 bureaustoel
viasit f1 bureaustoel
viasit f1 bureaustoel

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Viasit F1 NPR 1813 bureaustoel 

De bureaustoel biedt een verfijnde techniek!

De F1 NPR 1813 bureaustoel van Viasit biedt een verfijnde techniek, duurzaamheid en een goede prijs. De bureaustoel bestaat uit een serie modulaire bureaustoelen ontworpen door designer Rainer Bachsmid.

 

F1 Bureaustoel in verschillende maten

U kunt kiezen uit twee verschillende rugleuningen: in stofbekleding of netrugbekleding. Zowel het beklede als het netrugmodel kan indien gewenst worden uitgebreid met een in hoogte verstelbare lendensteun. Met behulp van draaiknoppen kan de lendensteun eenvoudig worden ingesteld. De netrug is overspannen met een hoogwaardig netweefsel en past zich optimaal aan het bovenlichaam aan. Met behulp van druktoetsen kan de hoogte van de rugleuning tot 70 mm worden versteld en aan de gebruiker worden aangepast. De rugleuning is naar gewicht in te stellen. De armleggers kunnen tot 30 mm in diepte worden ingesteld en de armleggers hebben een hoogtebereik van 70mm.

Tevens voldoet de bureaustoel aan de Nederlandse NPR 1813 norm. Als u de SoFi bureaustoel aanschaft, weet u zeker dat u op een veilige en gezonde manier kunt werken.

 Designer

De designer van de F1 is Rainer Bachschmid