Viasit impulse bureaustoel
Viasit impulse bureaustoel
Viasit impulse bureaustoel
Viasit impulse bureaustoel
Viasit impulse bureaustoel
Viasit impulse bureaustoel
Viasit impulse bureaustoel

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Viasit Impulse bureaustoel 

Impulse NPR 1813 bureaustoel

De Viasit Impulse bureaustoel is een moderne bureaustoel met een uitgesproken comfort en een duidelijke vormentaal. “In dit product zijn alle ervaringen en alle feedback van klanten uit de afgelopen jaren samengebundeld”, aldus Werner Schmeer. Met deze knowhow heeft Viasit een bureaustoel gecreëerd dat door zijn bedieningsgemak, zijn comfort, zijn ontwerp en zijn prijs maatgevend zal worden.

Tijdens de gehele ontwikkeling is bijzondere aandacht besteed aan de naleving van internationale normen, waardoor de Impulse bureaustoel uitzonderlijke variabiliteit heeft gekregen en duidelijk voor de internationale export is voorbestemd.

De bureaustoel voldoet aan de Nederlandse NPR 1813 norm. Als u de Impulse bureaustoel aanschaft, weet u zeker dat u op een veilige en gezonde manier kunt werken.

Viasit Impulse directiestoel

De Impuls directiestoel komt met een hoofdsteun verbonden over de gehele rugleuning. Hierdoor is ondersteuning in iedere zithouding mogelijk. De bedieningselementen zijn onopvallend geplaatst. Traploze verstelling van de breedte van armleuningen, een in hoogte verstelbare lendensteun. Vanuit de uitgangspositie kan de Impulse directiestoel in twee stappen tot 8 graden naar voren worden geneigd. De bureaustoel kan worden geleverd in normale bekleden of overgespannen netrug bekleding.

Viasit Impulse vergaderstoel

De Viasit Impulse vergaderstoel heeft een gestoffeerde rugleuning en kan ook aan de achterzijde worden voorzien van een gestoffeerde rugschaal. Alle stoelen kunnen zowel met als zonder armleuningen gemakkelijk worden gestapeld. De zitting is aan de onderkant uitgerust met een voorziening die de stof en bekleding met het stapelen beschermt. De netrug beschikt over een doorlopend frame dat onzichtbaar is verbonden met de netdrager. De verbinding tussen de rugleuning en het onderstel sluit aan bij het ontwerpprincipe van de totale collectie. Bij alle zittingen is de voorzijde ergonomisch afgerond. De volledige hoogte van zitting en frame wordt gebruikt voor het comfort van het zitkussen.

Viasit Impulse bezoekersstoel

De Impulse bezoekersstoel is een sledestoel. De sledestoel is uit één rondbuis gebogen. De gestoffeerde rugleuning van de bezoekersstoel kan ook aan de achterzijde worden voorzien van een gestoffeerde rugschaal. De bezoekersstoel kan zowel met als zonder armleuningen gemakkelijk worden opgestapeld. De door een speciale applicatie aan de onderkant, kan de stof niet beschadigen.

Designer

De designer van Impulse is Ralf Umland