Viasit Linea bureaustoel
Viasit Linea bureaustoel
Viasit Linea bureaustoel
Viasit Linea bureaustoel
Viasit Linea bureaustoel
Viasit Linea bureaustoel
Viasit Linea bureaustoel

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Viasit Linea NP1813 bureaustoel 

Linea bureaustoel, een compleet ergonomische bureaustoel

De Linea bureaustoel van Viasit ondersteunt dynamisch en comfortabel zitten. Een stijve zithouding schaadt al snel de gezondheid van de mens. Rugklachten en andere gezondheidsklachten zijn hier het vervolg van. Deze bureaustoel van Viasit maakt flexibel en ergonomisch werken gemakkelijker.

Met verschillende bedieningsfuncties, zoals de rug tegendruk instelling en de hendel voor het verstellen van de breedte van de armleuning, kunt u de Linea bureaustoel volledig aanpassen naar uw eigen houding. De Linea biedt verschillende rugleuning hoogtes in verschillende bekledingsvarianten. U kunt hier kiezen uit een vaste gladde stof, netrugbekleding of speciale 3D bekleding. De stoel veert automatisch met uw lichaam en gewicht mee.

De bureaustoel voldoet aan de Nederlandse NPR 1813 norm. Als u de Linea bureaustoel aanschaft, weet u zeker dat u op een veilige en gezonde manier kunt werken.

Linea vergaderstoel

De Linea vergaderstoel zorgt voor een geweldig onbezorgd zitgevoel. De Linea vergaderstoel is een sledestoel geleverd met of zonderbekleding van uitstekende kwaliteit. De stoel kan eventueel 4 hoog worden opgestapeld.

Linea bezoekersstoel

Dankzij de wielen onder het 4 potige onderstel, heeft u nooit meer last van onaangenaam heen en weer schuiven. De Linea bezoekersstoel heeft duidelijke lijnen, het hoogste comfort en veel veelzijdigheid. De bezoekersstoel is met of zonder bekleding leverbaar. De stoel is eventueel 4-voudig stapelbaar.

Designer

De designer van de Linea is Paul Brooks