Repend3
Viasit re-pend bureaustoel
Viasit re-pend bureaustoel
Viasit re-pend bureaustoel
Repend2
Repend1
Viasit re-pend bureaustoel

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Viasit Re-pend bureaustoel 

Dynamisch draaien in groepsverband

Door het slimme pendelconcept van de Viasit re-pend bureaustoel en het lichte design. Is het actief werken in een groep en het draaien en dynamisch bewegen van de bureaustoel aanzienlijk verbetert. Het bewegen in de zitschaal is een stuk aangenamer geworden door de bewegings-as boven het heupgewricht te plaatsen. De re-pend bureaustoel is een stoel voor alle gelegenheden. Bijvoorbeeld voor een gesprek, om in te ontspannen en natuurlijk om in te werken.

 

Viasit Re-pend bureaustoel in diverse uitvoeringen

De re-pend bureaustoel is leverbaar in drie kleuren schalen, geheel rood, zwart of wit. De schaal is gemaakt van zeer solide polyamide en in hoogglans uitgevoerd. De binnenzijde van de schaal kan bovendien worden voorzien van een bekleding of de stoel kan volledig worden gestoffeerd. Het onderstel is verkrijgbaar in gepolijst aluminium of wit gelakt.

 

Re-pend vergaderstoel

Bij lange gesprekken is het van groot belang dat er tussendoor ook een moment van rust kan worden ingelast. Actief zitten is cruciaal tijdens een vergadering, dit verhoogt het energielevel en de gemoedstoestand van de werknemer. De re-pend vergaderstoel is leverbaar in 3 verschillende kleuren, namelijk rood, zwart of wit. De schaal is gemaakt van hoogglans polyamide. De binnenzijde van de schaal kan optioneel volledig worden bekleed. De vergaderstoel kan worden geleverd met een 4-poot onderstel, glijders of wieltjes speciaal voor vloerbedekking of harde vloeren. In gepolijst aluminium of witte lak.

 

Designer

De designer van de Re-pend is Martin Ballendat