Viasit Scope bureaustoel
Viasit Scope bureaustoel
Viasit Scope bureaustoel
Viasit Scope bureaustoel
Viasit Scope bureaustoel
Viasit scope bureaustoel
Viasit Scope bureaustoel

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Viasit Scope bureaustoel 

Scope bureaustoel, Multifunctioneel ontmoet design!

De Viasit Scope bureaustoel heeft een decadent, futuristisch design wat gepaard gaat met een verfijnde techniek. De bureaustoel heeft 10 verschillende bedieningsfuncties, waaronder het instellen van de zithoogte, de veerkracht instelling, lendensteun en de breedte en hoogte van de armleuningen.

Met de Scope bureaustoel kunt u volgens het blokkendoos principe binnen een handomdraai uw eigen bureaustoel uitzoeken. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit verschillende hoofdsteunen, armleuningen en lordosessteunen. De bekleding van de bureaustoel is volledig vervangbaar. De elastische veerbeugels in het rugframe geven comfortabel mee.

De bureaustoel voldoet aan de Nederlandse NPR 1813 norm. Als u de Scope bureaustoel aanschaft, weet u zeker dat u op een veilige en gezonde manier kunt werken.

Scope directiestoel

Door zijn strakke uitstraling is de Scope de beste directiestoel voor het management. De directiestoel heeft een leren uitrusting. Het hoogwaardige leer wordt aan iedere kan met hoogwaardig leer bekleed. De hoofdsteun is via een draagarm op de rugsteun bevestigd en zo ontworpen dat het automatisch meeveert. Aan de hand van het blokkendoos principe stelt u zelfstandig uw directiestoel samen.

Scope vergaderstoel

De scope vergaderstoel heeft een klassieke uitstraling en een typisch zwevende rug. De vergaderstoel heeft een slede-onderstel. Een strakke uitstraling met rechthoekige profieldoorsneden kenmerken de stijl van de productlijn. De vergaderstoel kan naar keuze met of zonder armleuningen worden geleverd. Voor de bekleding kunt u kiezen uit gewone gladde stof of een netrugbekleding. Een sledestoel kunt u normaal gesproken niet stapelen, maar dankzij het speciaal ontworpen systeem van de Scope vergaderstoel kunt u de stoel tot 3 á 4 hoog opstapelen.

Scope bezoekersstoel

De scope bezoekersstoel is de ideale bezetting voor uw besprekingskamer en leverbaar als 4-poot of als sledestoel. Dankzij het blokkendoosprincipe van de Scope familie stelt u binnen een handomdraai uw eigen Scope bezoekersstoel samen. De bekledingsmaterialen en kleuren zijn vrij te kiezen. U heeft bijvoorbeeld de keuze uit gewone stof of een speciale netrugbekleding. De stoel tot en met 4 stoelen hoog opstabelbaar. De armleuningen van de bezoekersstoel zijn gemaakt van hoogwaardig druk gegoten aluminium en worden gepolijst. De zachte inlegger een aangename bedenken voor de armen.

Geschikt voor mensen met een gewicht boven de 120kg

Lichaamsgewicht- snelinstelling tot 150kg. Goede NPR 1813 stoel geschikt voor diverse lichaamslengtes en gewichten. U heeft 5 jaar garantie op de bureaustoel.

Designer

De designer van Scope is Martin Ballendat