Viasit_Toleo_bureaustoel_ergonomisch_kledingbeugel_ gestoffeerd_projectmeubilair
Viasit Toleo Bureaustoel Ergonomisch Rugleuning Projectmeubilair
Viasit_Toleo_bureaustoel_ergonomisch_rugleuning_voorkant_projectmeubilair
Viasit Toleo Bureaustoel Ergonomisch Projectmeubilair Achterkant Mesh
Viasit Toleo Bureaustoel Ergonomisch Rugleuning Projectmeubilair Collectie
Viasit Toleo Bureaustoel Ergonomisch Rugleuning Projectmeubilair Thuiswerken

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Viasit Toleo NPR1813 bureaustoel 

Toleo bureaustoel, Multifunctioneel ontmoet design!

De Toleo biedt een intuïtieve manier om 3D-beweging te integreren tijdens het dagelijkse werk. Dit maakt nog meer natuurlijke bewegingen tijdens het zitten mogelijk.

Mogelijkheden

De bureaustoel voldoet aan de Nederlandse NPR 1813 norm. Als u de Toleo bureaustoel aanschaft, weet u zeker dat u op een veilige en gezonde manier kunt werken.
De Toleo is verkrijgbaar met een gestoffeerde of mesh rugleuning. U kunt kiezen voor een stoel met neksteun of kledingbeugel en 2D(standaard), 3D, 4D of NPR armleuningen. Ook is de Toleo voorzien van een lendesteun en synchroonmechaniek.

De neksteun is kantelbaar en bovendien in hoogte en diepte verstelbaar. Rugleuning is te verstellen in 4 posities en is in hoogte verstelbaar. Tevens zitneigverstelling en 70mm zitdiepte.

Toleo Pro

De Toleo Pro is voorzien van dezelfde functies. Het enige verschil is dat de Toleo Pro een autosynchroon- mechaniek heeft ten opzichte van de standaard synchroonmechaniek van de Toleo.

Materialen, kleuren en opties

Het frame van de bureaustoel is verkrijgbaar in zwart of telegrijs (offwhite). Verder is de kruisvoet er in de kunststof zwart, alu gepolijst, kunststof telegrijs en alu zwart.  Er zijn 6 verschillende armleuningen waar uit gekozen kan worden en optioneel een zitkussen “ultra spring” met pocketveren kern.

Er is een breed scala aan kleuren mogelijk. De stoel kan helemaal naar eigen smaak worden aangepast en is ook zeer geschikt voor de thuiswerkplek.

Designer

De designer van Toleo is Martin Ballendat