Viasit Toro bureaustoel
Viasit Toro bureaustoel
Viasit Toro bureaustoel
Viasit Toro bureaustoel
Viasit Toro bureaustoel
Viasit Toro bureaustoel
Viasit Toro bureaustoel

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Viasit Toro bureaustoel 

Toro bureaustoel, een nieuwe generatie bureaustoel

De Viasit Toro bureaustoel is een nieuwe generatie bureaustoel uit de serie van Viasit. De bureaustoel reageert op de stijgende eisen en langere werktijden in het hectische alledaagse bureauleven. Door de 12 afzonderlijke instelbare bedieningsfuncties past de Toro bureaustoel zich helemaal individueel aan zijn bezitter aan.

De Toro bureaustoel komt met een relax-synchroon mechaniek met zijdelingse veerkrachtinstelling. Een bijzondere brede openingshoek van ca. 20 graden vergrendelbaar in 11 posities. Standaard verstelling van de zitdiepte. Comfort-schuimbekleding in de rugleuning en een zakveerkern in de zitting. Een standaard gasveer met bijkomen pneumatische comfort-dieptevering. Bekleding in 24 uurs stof of leer. Op aanvraag met multifunctionele armleuningen en 12 afzonderlijke bedieningsfuncties.

 

Toro directiestoel

De Toro directiestoel is gemaakt van hoogwaardige materialen en de beste verwerkingskwaliteit. Hierdoor ervaart u het juiste feel-good effect dat elke eis aan een directiestoel overtreft. De directiestoel is er naar keuze met of zonder geïntegreerde armleuningen. Standaard met traploos verstelbare neksteun en rugleuningintegratie. Relax-synchroon mechaniek met zijdelingse veerkrachtinstelling. Ook heeft de directiestoel een bijzonder brede openingshoek, vergrendelbaar in 11 posities. Comfort-vormschuimkleding in de rugleuning en comfortabele zakveerkern in de zitting. Standaard komt de stoel met verstelling van de zitdiepte en een gasveer met bijkomende pneumatische comfort-dieptevering.

 

Toro vergaderstoel

De Toro vergaderstoel is een luxueuze keuze voor de vergaderkamer. De Toro vergaderstoel staat op glijders met geïntegreerde armleuningen. Een rugleuningintegratie en armleuningen in standaard notenkleur. Een automatische returnveer in draaiing en hoogte. Comfort-vormschuimbekleding in de rugleuning en comfortabele zakveerkern in de zitting. En een vijfarmig voetkruis op glijders.

 

Toro bezoekersstoel

De Toro bezoekersstoel is een sledestoel en tegelijk verfrissend soepel. De bezoekersstoel schenkt u een heerlijk comfortabel gevoel door de compositie van vierkante vlakke buizen, en een markante rugleuningintegratie in noten. De stoel heeft een automatische returnveer, een rugleuning van 5 cm. Het onderstel kan naar keuze met glijders worden geleverd.

 

Designer

De designer van de Toro is Ralf Umland