Wilkhahn Iconic Vergaderstoel Projectmeubilair 2
Wilkhahn Grijs Vergaderstoel Projectmeubilair
Wilkhahn Iconic Vergaderstoel Projectmeubilair 2
Wilkhahn Detail Vergaderstoel Projectmeubilair
Wilkhahn Graph Vergaderstoel Groen Wit Projectmeubilair
Wilkhahn Iconic Vergaderstoel Projectmeubilair
Wilkhahn Iconic

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Graph Vergaderstoel

Graph is een luxe vergaderstoel van het Duitse merk Wilkhahn. De stoel staat bekend om zijn bijzondere vormgeving met vloeiende vormen en duidelijke lijnen. De stoel is draaibaar en voorzien van armleuningen en een gecoat aluminium onderstel. Dankzij een driepunts ondersteuning samen met een hoge rugleuning zorgt voor een elastisch en verend zitcomfort.

De duurzame en ergonomische stoel is geschikt voor zakelijke ruimtes zoals vergader- en directieruimtes. Maar ook ideaal voor hoogwaardige restaurants.

Luxe versie

Naast de deze luxe stoel, heeft Wilkhahn ook de Iconic vergaderstoel op de markt gebracht. Iconic is de luxere versie en heeft een lederen bekleding afgewerkt met stijlvolle ruitvormige stiksels.Verkrijgbaar in 4 kleuren leer.

Specificaties

Voor het Graph onderstel kunt u kiezen uit 3 soorten. Indien er voor een metalen onderstel wordt gekozen, kunt u kiezen uit een chroom, mat gepolijst, gepoedercoat zwart of wit afwerking. Naast een gestoffeerde gestoffeerde versie, is het ook mogelijk om de stoel te laten bekleden met leer.

Er zijn tal van stof- en kleurmogelijkheden in verschillende prijsgroepen.

Designer

De vergaderstoel van Wilkhahn is ontworpen door Jehs + Laub

Bekijk hier de hele collectie van Wilkhahn.