Wilkhahn Vergaderstoel Houten Poten Gestoffeerd Grijs Projectmeubilair
Wilkhahn Occo Stoel Gestoffeerd Sledeframe Zwart Projectmeubiliar
Wilkhahn Vergaderstoel Gestoffeerd Draaistoel Kruisvoet Projectmeubiliar
Wilkhahn Stoel Gestoffeerd Houten Poten Projectmeubiliar
Wilkhahn Occo Stoel Gestoffeerd Sledeframe Zwart Achter Projectmeubiliar
Wilkhahn Occo Stoel Gestoffeerd Sledeframe Wit Projectmeubiliar
Wilkhahn Stoel Gestoffeerd Vergaderstoel Projectmeubiliar

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Occo Vergaderstoel

Occo is een prachtige fauteuil van het Duitse merk Wilkhahn. Het is een universele stoel die kan worden gebruikt op kantoor, thuis, vergaderruimtes, lobby’s en andere ontvangstruimtes. De stoel heeft zachte ronde lijnen en heeft een huiselijk en modern karakter.  De vergaderstoel past perfect in een ruimte met een zakelijke, maar ook huiselijke stijl.

De Occo vergaderstoel heeft een heerlijke comfortabele zitkuip die volledig gestoffeerd is. De stoel heeft 2 verschillende rug hoogtes en er is keuze uit diverse onderstellen. De vergaderstoel is helemaal naar eigen wens samen te stellen.

Specificaties

Voor het onderstel van Occo kunt u kiezen uit maar liefst 7 verschillende soorten. Indien er voor een metalen onderstel wordt gekozen, kunt u kiezen uit een chroom, gepoedercoat zwart of wit afwerking. Naast een volledig gestoffeerde versie, is het ook mogelijk om de stoel te laten bekleden met leer.

Er zijn tal van stof- en kleurmogelijkheden in verschillende prijsgroepen.

Designer

De stoel van Wilkhahn is ontworpen door Jehs + Laub

 

Wilt u meer informatie over prijzen, kleuren en afmetingen van de stoel? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder. Bekijk hier de hele collectie van Wilkhahn.