Wilkhahn Timetable Lift Klaptafel Folding Tables Projectmeubilair
Wilkhahn Timetable Lift Klaptafel Folding Table Projectmeubilair 5
Wilkhahn Timetable Lift Klaptafel Folding Table Backprojectmeubilair
Wilkhahn Timetable Lift Klaptafel In Hoogte Verstelbaar Projectmeubilair
Wilkhahn Timetable Lift Klaptafel Mobiel Oplaadpunt Projectmeubilair
Wilkhahn Timetable Lift Klaptafel Folding Table Projectmeubilair 3
Wilkhahn Timetable Lift Klaptafel Whiteboard Projectmeubilair
Wilkhahn Timetable Lift Klaptafel Details Projectmeubilair 33
Wilkhahn Timetable Lift Klaptafel Folding Table Projectmeubilair Brainstorm

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Wilkhahn Timetable Lift Klaptafel

Klaptafels zijn onmisbaar voor zakelijke omgevingen. Ideaal om te gebruiken bij conferenties, beurzen en zalen. Klap- en vouwtafels zijn zeer snel neer te zetten, eenvoudig verplaatsbaar, licht van gewicht en zeer stevig. Ook nemen ze weinig ruimte in beslag als ze niet gebruikt worden.

Van kleine tot grote opstellingen

Wilkhahn Timetable Lift is een mobiele, op batterijen werkende, elektrisch in hoogte verstelbare vergadertafel met een magnetisch flip-flop tafelblad waar op kan worden geschreven en waar een videoconferentie of presentatie mee kan worden gehouden.

Specificaties

Het blad is verkrijgbaar in verschillende kleuren laminaat, soft laminaat en 2 varianten fineer. Voor het onderstel kunt u kiezen uit chroom, gepolijst aluminium, gepoedercoat in zwart of wit, of met een zilver satijn afwerking. De dikte van het blad is 26 mm en bestaat uit spaanplaat met bolvormige of rechte, rondom lopende houten rand met geïntegreerd stootprofiel van zwart elastomeer of met rechte kunststof rand.

Er zijn tal van accessoires voor Timetable, zodat u de tafel helemaal naar wens kan samenstellen en voor verschillende doeleinden kan gebruiken.  Zo is er keuze uit een oplaadpunt, elektra punten, een opbergzak voor stiften en magneten, ophangsysteem voor een monitor en nog veel meer.

Timetable

Naast de Timetable Lift, heeft Wilkhahn ook de vaste Timetable. Een gebruiksvriendelijke klaptafel verkrijgbaar in tal van afmetingen en oplossingen. Er kunnen verbindingselementen geplaatst worden voor grote vergaderopstellingen tot maar liefst 24 personen. Bekijk de Timetable hier.

Heeft u nog vragen of wilt  u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!