Wilkhahn Timetable Klaptafel Folding Table Projectmeubilair
Wilkhahn Timetable Klaptafel Folding Table Projectmeubilair 1 9
Wilkhahn Timetable Klaptafel Folding Table Projectmeubilair 1 7
Wilkhahn Timetable Klaptafel Folding Table Projectmeubilair 1 6
Wilkhahn Timetable Klaptafel Folding Table Projectmeubilair 1 5
Wilkhahn Timetable Klaptafel Folding Table Projectmeubilair 1 8
Wilkhahn Timetable Klaptafel Folding Table Projectmeubilair 1
Wilkhahn Timetable Klaptafel Folding Table Projectmeubilair 1 3

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Wilkhahn Timetable Klaptafel

Klaptafels zijn onmisbaar voor zakelijke omgevingen. Ideaal om te gebruiken bij conferenties, beurzen en zalen. Klap- en vouwtafels zijn zeer snel neer te zetten, eenvoudig verplaatsbaar, licht van gewicht en zeer stevig. Ook nemen ze weinig ruimte in beslag als ze niet gebruikt worden.

Van kleine tot grote opstellingen

Wilkhahn Timetable is een zeer gebruiksvriendelijke klaptafel verkrijgbaar in tal van afmetingen en opstellingen. Er kunnen verbindingselementen geplaatst worden voor grote vergaderopstellingen tot maar liefst 24 personen.

Specificaties

Het blad is verkrijgbaar in verschillende kleuren laminaat en fineer. Voor het onderstel kunt u kiezen uit chroom, gepolijst aluminium, gepoedercoat in zwart of wit, of met een zilver satijn afwerking. De dikte van het blad is 26 mm en bestaat uit spaanplaat met bolvormige of rechte, rondom lopende houten rand met geïntegreerd stootprofiel van zwart elastomeer of met rechte kunststof rand.

Er zijn tal van accessoires voor Timetable, zodat u de tafel helemaal naar wens kan samenstellen. Zo is er keuze uit een oplaadpunt, elektra punten en kabelmanagement, schaamschot en nog veel meer.

Timetable Lift

Naast de vast Timetable tafel, heeft Wilkhahn ook de Timetable Lift op de markt gebracht. De eerste mobiele, op batterijen werkende, elektrisch in hoogte verstelbare vergadertafel met een magnetisch flip-flop tafelblad waar op kan worden geschreven maar waar bijvoorbeeld ook een videoconferentie, presentatie of vergadering kan worden gehouden. Bekijk hier de Timetable Lift.

Heeft u nog vragen of wilt  u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!