Wini FLow A Zit-sta bureau Project Meubilair
Wini FLow A Zit-sta bureau Project Meubilair
Wini FLow A Zit-sta bureau Project Meubilair
Wini FLow A Zit-sta bureau Project Meubilair

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Flow zit-sta bureau

Wini Flow A zit-sta bureau

Winea Flow is het nieuwe tafelsysteem van Wini. Technische innovatie en duidelijke vormen kenmerken dit tafelsysteem. De Flow is ontworpen onder het motto ‘smarter, faster, beautiful, do it.’ De gebruiksvriendelijkheid staat centraal. De afgeronde zwarte kunststof hoek is een intuïtief bedieningspaneel. Het bedieningselement vloeit over in het tafelblad waardoor er een uitnodigende uitstraling ontstaat. Het doel van dit lichte bedieningselement is een toename van de gebruiksvriendelijkheid.

Een ander bijzonder aspect is het lift-kabelkanaal. Hiermee wordt een simpel en overzichtelijk kabelmanagement gegarandeerd. Dit lift-kabelkanaal wordt synchroon met het verschuifbare blad opgetild.

Het belangrijkste aan het zit-sta bureau is de snelle verstelling. Zo wordt het verwisselen tussen sta- en zitpositie twee keer zo snel. Ook heeft deze verstelling een soft- start- /stop mechanisme en een geïntegreerde weerstandserkenning. Door het beperkte stroomgebruik ontstaat een laag geluidsniveau.

Er zijn vijf varianten van de Winea Flow beschikbaar. Het verschil zit hierbij in de poten. De varianten zijn de Flow T, Flow A, Flow H duo, Flow W single en Flow W duo.

Op deze pagina is de Flow A te zien. Dit is een huiselijke pot met massief houten poten.

Bekijk ook de Flow T, Flow H duo, Flow W singel of de Flow W duo

Afmetingen

Bladdikte: 1,9 cm
Bladdiepte: 80 / 90 cm
Bladbreedte: 80 / 100 / 120 / 140 / 160 / 180 / 200 cm
Zit-sta hoogte: 65 – 125 cm