Wize office classic
Wize Office Alu Classic 3
Wize office classic
Wize office classic
Wize office classic soft

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Wize office shop banner

Wize Office Chairs Classic 

Wize Office chairs

Wize Office Classic is een chique stoelenlijn bestemd voor vergaderruimtes, directiekantoor, werkplek of andere zakelijke ruimtes. Deze betaalbare stoelenlijn is geïnspireerd op de EA stoelen van Charles en Ray Eames. Classic is verkrijgbaar in een directiestoel, bureaustoel en vergaderstoel met slede onderstel. De stoel heeft een verchroomd onderstel en frame en verchroomde aluminium armleuningen. De normale variant heeft zwart leer gestikt in banen, de soft heeft dikkere kussens en de mesh heeft een netrug.

De hoge rugleuning versie van de Classic directiestoel is standaard voorzien van een synchroon mechaniek die in 4 posities te blokkeren is. De lage bureaustoel wordt standaard geleverd met mechanisme dat slechts in 1 positie te blokkeren is.

Wij bieden de lage bureaustoel en de sledestoel altijd met vaste armleggers, maar het is op aanvraag mogelijk om de stoel te leveren zonder armleggers

Kleur en opties

In principe zijn de stoelen uit de Classic serie leverbaar in allerlei stoffen, maar voor de webshop is gekozen voor de lederen versie. Op aanvraag kunt u natuurlijk andere leerkleuren en stoffen aanvragen.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!