Wize office a slide
Wize office a slide
Wize office a slide
Wize office a slide

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op!

Wize office shop banner

Wize Office Furniture A slide

A slide Akoestische schuifdeurkast

Onze kasten van A-SLIDE zijn voorzien van de nieuwste technieken voor soepel en geruisloos openen en sluiten van de deuren. De schuifdeurkasten van A SLIDE zijn optimaal in te passen in de huidige kantooromgeving en geven de mogelijkheid deze als ruimteverdelers toe te passen in open kantoren.

Achter het gatenpatroon van de deuren bevindt zich een akoestisch schuim dat de geluidsoverlast in open ruimtes zal reduceren. Het geluid wordt als het ware door de deuren niet weerkaatst, maar juist gefilterd.

Meerdere onderzoeken in kantoorruimtes hebben uitgewezen dat hinderlijk geluid op de werkvloer een negatief effect heeft op de productiviteit van de werknemers en zelfs kan leiden tot stress en aanverwante ziektes.De huidige kantoortuinen en omstandigheden in onze ‘versatile’ wereld vraagt om vernuftige oplossingen zoals A SLIDE.

De serie A-SLIDE biedt vele mogelijkheden qua maatvoering, kleuren en heeft een ruim assortiment aan accessoires en inrichtingsmogelijkheden om voor elke situatie een passende oplossing te bieden.

Zo is de schuifdeurkast niet alleen te voorzien van legborden, maar ook uittrekbare frames voor hangmappen, uittrekbare lades en lockers behoren tot standaardinrichtingsmodules.

Daarnaast is de kast uit te breiden met softclose, cijferslot, LED verlichting, akoestische achterwand en ombouw.

De beschikbare afmetingen voor deze kast zijn:
breedte: 160, 200, 240 en 300 cm
hoogte: 120, 156 en 192 cm